Снимка: Istock

В първия пролетен месец желанието ни за любов съвсем естествено ще се повиши. Във връзките ще търсим повече баланс, особено когато става въпрос за даване и получаване. Трудно ще ни бъде да правим компромиси, най-вече ако взаимоотношенията ни не се развиват според плановете ни. В желанието си обаче да заявим себе си, можем да направим грешката да дадем свобода на егото си. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Скъпи Овни, месец март ви носи възможности за страстни връзки. Прегърнете спонтанността и поемете водеща роля в преследването на романтичните си интереси. Съсредоточете се върху ясната комуникация и открито изразяване на вашите желания, за да насърчите по-дълбоки връзки с партньора си или потенциални любовни интереси. Звездите ви съветват обаче да внимавате с егото и претенциите към другите. 

Телец 

Новият период ще вдъхнови Телците да дадат приоритет на стабилността и ангажираността във взаимоотношенията. Съсредоточете се върху изграждането на доверие и задълбочаване на емоционалната връзка с партньора ви. Бъдете търпеливи и проявявайте разбиране, когато се справяте с всякакви възникнали проблеми, и не забравяйте да укрепите връзката си чрез споделен опит. Търсещите своята половинка да не вярват на думи. Следете за това дали думите са последвани от дела или просто някой се опитва да ви заблуди.

Близнаци

За представителите на зодия Близнаци март е период на изследване и откриване по въпросите на сърцето. Захранете любопитството си и бъдете отворени за нови преживявания и връзки. Време е да се разделите с болезненото минало и онези взаимоотношения, които не ви носят така желаното развитие. 

Звездите ви съветват да останете здраво стъпили на земята и да избягвате повърхностните взаимодействия. Съсредоточете се върху изграждането на значими връзки, основани на взаимно разбиране и уважение.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase