Снимка: iStock

Високосна е всяка четвърта година, в която присъства и датата 29 февруари, когато към този месец и годината като цяло се добавя допълнителен ден. В астрологията има усещане, че колкото по-рядко се случва транзит, толкова по-голямо въздействие ще има, което е същото като това, което важи за високосната година.

Високосните години са известни с това, че носят късмет в живота ви, така че е обичайно тези години да представляват и някои от най-добрите или най-трогателните периоди в живота ви. Тази година обаче астрологията се сблъсква с късмета на високосните години, за да ви предостави големи възможности да се фокусирате отново върху живота си и да имате чисто ново начало.

В седмицата на 29 февруари Меркурий ще създаде положителен секстил към Юпитер, планетата на късмета и изобилието.

Това е вашият допълнителен шанс не само да станете това, което винаги сте искали да бъдете, но и да имате любовта, успеха и живота, които са ви предопределени.

А ето и как високосната 2024 година влияе върху хороскопа на всеки зодиакален знак:

Овен: Почитайте душата си
Тъй като Меркурий, Сатурн и Слънцето се събират в Риби, в представителите на зодията ще имат силно желание за по-дълбока връзка със собствената си душа. Това ще стане чрез интуитивното знание за това, което трябва да направите, и мотивацията да го осъществите. Прегръщайки тази енергия, можете да трансформирате кариерата си и дори да се окажете въвлечени в дълбока романтична връзка.

Юпитер в Телец също ще бъде много активен през високосния ден, което ще повиши положително вашето самочувствие, което ще ви позволи да се доверите повече на себе си и на интуицията си. Тъй като тази област от живота ви насърчава богатството, вие също получавате потвърждение, че всеки избор да следвате душата си през това време ще доведе и до изобилието, което желаете.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase