Снимка: iStock

Има хора, които все се нагаждат по другите в желанието си да бъдат харесвани и приемани. Този тип личности често са склонни да се държат твърде скромно и да не разкриват истинския си потенциал, за да не засенчат или обидят някого. Те често премълчават собствените си гледни точки, за да не бъдат критикувани, като предпочитат да играят играта според чуждите правила. В общи линии тези хора се страхуват от критика и отхвърляне толкова много, че понякога се обезличават. Това поведение е характерно за няколко зодиакални знака, но част от тях тази година ще осъзнаят, че нито е реалистично, нито е полезно да искат винаги да бъдат приемани.

А ето и кои 4 зодии през 2024 ще спрат да се стараят да бъдат одобрявани и харесвани от всички и то на всяка цена:

Дева

В най-конкурентната си форма Девата винаги следва правилата на някой друг, за да „спечели“ каквото и да било. Девата винаги се нагажда така, че да отговаря на предварително определен набор от критерии, и за известно време се чувства добре от тези свои усилия. Поне докато не се изправи лице в лице с онзи първи критичен поглед, когато някой ѝ посочи грешките ѝ. Или пък когато някой ѝ разкрие цялата неочаквана истина, например, метафорично казано, да ѝ сподели, че алкохолът, който е пила досега, всъщност е бил само вода със захар.

В такива моменти целият свят на Девата се срива. На хората от този знак сякаш им е вкоренено да се стараят да бъдат най-добрите и най-уважаваните в своето поприще. Но идва момент, когато Девата разбира, че не може да се хареса на всеки. Тогава тя осъзнава, че наистина трябва да изследва собствените си вкусове и предпочитания. Девата се сеща, че има собствени страсти, мечти и таланти и че трябва да следва именно тях, ако иска да бъде по-продуктивна. Е, през тази година, представителите на знака Дева ще осъзнаят, че могат да постигнат всичко сами, без да се „огъват“, така че да паснат на другите.

Цялата  статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase