Снимка: Istock
fallback

Много често се питаме с какво привличаме хората около нас. Кои са онези качества, които са атрактивни и ни правят интересни в очите на другите, особено на потенциалните ни партньори в живота. Има едни определени качества и ако ги притежавате, то със сигурност сте много привлекателна дама. Вижте кои са те.

Достойнство

Дамата с изявено чувство за доблест, чест и достойнство е жена, която няма как да остане незабелязана. Когато вие изпитвате уважение към себе си, към собствената си личност, това излъчване говори повече от хиляди думи. То вдъхва увереност на хората около вас, че общуват с човек с ценни качества.

Компетентност

Хората, които са професионалисти в своята област, справят се добре и са компетентни, са неустоимо привлекателни за другите. Те излъчват увереност и стабилност. Усеща се, че имат много знания и ценни умения, които впечатляват околните и ги карат да им се доверят.

Скромност

Прекалено високото самочувствие и арогантност са черти на характера, които отблъскват повече, отколкото дори неприятната външност. Едва ли има много хора, които харесват в обкръжението им да има високомерни личности. Скромността е онова качество, което може да ви превърне в предпочитани за общуване и интимен контакт. Разбира се, скромността не бива да се бърка с липсата на мнение и срамежливост.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 4 месеца

Дамяна, какво работиш?

14

Анонимен

преди 4 месеца

Потайна сте. В същото време сте отворена за изненади, например ако приятелят ви ви подари работен гащеризон размер М и ви каже да ходите на лозето с него, приемате веднага с усмивка.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Може да е обикновена, като всички и пак да си е атрактивна за някой!

fallback