15

Анонимен

преди 9 месеца

Дамяна, какво работиш?

14

Анонимен

преди 9 месеца

Потайна сте. В същото време сте отворена за изненади, например ако приятелят ви ви подари работен гащеризон размер М и ви каже да ходите на лозето с него, приемате веднага с усмивка.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Може да е обикновена, като всички и пак да си е атрактивна за някой!

12

Бай Илийчо

преди 9 месеца

Готвите,шиете,правите убави дудучета,давате отзад. Атрактивна сте.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Приятни сънища!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Бабата внася социален елемент и после се отдава на манипулации.

9

Баба Гошка

преди 9 месеца

И 12 часа работа не са много. Аз работих и по 17 часа и денонощно, когато се налагаше, но не за друг, а за собствена сметка. Затова на 50 год. имах предостатъчно да се пенсионирам, не да чакам да падна на браздата на 67 год. Животът е един и е важно човек да прави неща, които са му приятни и да се развива. Не да бачка и да бачка и след това да харчи и да иска още и още парцалки и тем подобни

8

Баба Гошка

преди 9 месеца

Дамяна, работата като грохнеш и бързо ще те заменят с нов модел труженичка. Парите им организират инфлация и много бързо ще ти ги приберат. Инвестирай в пасивен доход и си създай семейство, поне едно дете. Като се наработиш и грохнеш никой няма да те погледне такава егоистично настроена. Парите идват и си отиват. Един ден ще се погледнеш в огледалото и ше видиш баба Дамяна да те гледа оттам. И парите няма да ти стоплят душата през зимата на живота. Освен ако не планираш да правиш бънджи без въже

7

Анонимен

преди 9 месеца

Привличането е индивидуално. Ако не е атрактивна, няма да иска да я изолира, унижава и притежава. Но не може да пречупи.

6

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1 А ти какво правиш по цял ден? Помагаш на децата да решават задачи и да си научат уроците ли? Или си правите компания само с котката? Тя мърка, ти я галиш и от време навреме й приказваш?

5

Анонимен

преди 9 месеца

Мишеее, не пренебрегвай физическите качества!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Михаела Лазарова е много симпатична новинарска. Има европейско излъчване.

3

Дамяна

преди 9 месеца

Аз съм превърнала смисъла на живота си- в работа! По 12 часа работя на ден, преди малко се прибрах. Работа и пари. И на харча! Нямам мъж, деца. Всичко си е за мен. Животът като цяло е безсмислен, но поне да си го изживея така, както искам- работа и пари.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Пo-aтрактивни за днешните мъже са жените с по-голям от техния.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Дреме ми. Аз имам пpace. Чорбар се казва, викаме му Чорбо на галено. Жената го храни, храни и кокошките. Жената работи в общината, та имаме и заплата. Купуваме си брашно и грозде за ракия. Жената не пие ракия, та ни стига. Жената сутрин направи кафе и закуска, приготвя обяд, нахрани животните, после отива на работа. Като се върне, омеси хляб, направи вечеря, пак нахрани животните. Прави салата, вади ракия за мен. Събота и неделя не ходи на работа, та стегне нещо по къщата. Идилия!