Снимка: iStock

Някои хора празнуват коледните празници, обличайки чифт тематични пижами и гледат романтичен филм. У дома обаче нещата са съвсем различни. Говорим за коледна елха, достигаща до тавана, постоянна коледна музика, изпълваща целия апартамент, украса на всеки ъгъл и коледни лампички на всеки прозорец. Ароматът на домашно изпечени сладки и питка изпълва кухнята, а всеки гост е посрещнат с коледни чехли и бисквитка с джинджифил и канела.

Докато декорът у дома се различава при всеки, то спокойно можем да кажем, че любителите на празниците – минималисти или не – имат една обща черта. Точно така, говорим за интереса към коледния маникюр, който се засилва с наближаването на 25 декември. Независимо дали ще персонализирате ноктите си само за Коледа или ще направите и нещо за Нова година, е добре да сте подготвени още преди да тръгнете за салона за красота.

Истината е, че коледният маникюр е най-лесният и елегантен начин да се заредите с празнично настроение. Независимо дали поставяте стикер върху нокътя, декорирате с блясък или пък покривате цялата нокътна плочка с интересна рисунка, може да получите всички празнични емоции, без да се напрягате допълнително.

Ако все още не знаете какъв маникюр да си изберете за Коледа, ние имаме няколко стилни предложения за вас, от които да изберете.

Коледен маникюр за 2023 можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase