Снимка: iStock

Остава по-малко от месец до новата 2024 година, а с това се увеличава и напрежението относно това какво да носим в новогодишната нощ и след това. Докато на 31 декември е прието да се обличат най-бляскавите рокли и костюми, червено бельо за по-добър сексуален живот през следващите 12 месеца и бяло, ако се надявате на предложение за брак, то стилът през следващите 366 дни се определя от това под кой китайски знак ще премине годината.

Новата 2024 година ще е подвластна на Зеления дървен дракон. Тя е свързана със сила, власт, успех и благоволение при предприемането на нови начинания. Драконът ще се настани в ежедневието ни на 10 февруари и ще остане там до 28 януари 2025 година. Според китайския хороскоп, годината предразполага за повече растеж, устойчивост и развитие. Зеленият цвят пък се свързва с повече насочено внимание към здравето, здравословния начин на живот и грижата за себе си.

Дървото, от своя страна, е символ на семейните ценности и стабилността. Това може да е предпоставка за подобряване на връзките с близките хора, както и заздравяването на фамилията.

Освен че е хубаво да знаете за същността на Зеления дървен дракон, е добре да бъдете подготвени и за модните тенденции през следващата година. Те са пряко свързани с китайския календар и тяхното познаване може да ви помогне да постигнете много по-лесно целите си. Магията на цветовете никога не трябва да бъде подценявана или пренебрегвана.

Източната философия казва, че Зеленият дървен дракон има както любими, така и омразни цветове. Така че, ако искате да умилостивите мощния покровител на годината, ви съветваме да наблегнете на някои нюанси и да се разделите с други.

Цялата  статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase