Снимка: iStock

Нека бъдем честни - в момента е почти невъзможно да избягате от мокасините. Не сме сигурни дали въобще трябва да ги наричаме тенденция, тъй като те винаги са били на мода, но контекстът на това как се носят непрекъснато се променя. Вече не са просто работна обувка, а класическите черни мокасини могат да се носят също толкова лесно и постоянно, колкото чифт черни маратонки. Просто са също толкова гъвкави и адаптивни.

Чрез възхода на мокасините, различните вариации като кафяв велур, лачена кожа в бордо и масивни подметки на платформа направи стила всичко друго, но не и скучен. Независимо дали отивате за бързо до магазина, или просто се опитвате да намерите перфектния завършек на тоалета си, мокасините със сигурност са се превърнали в обувка за безброй модни ентусиасти.

Разбира се, ние обичаме да носим нашите есенни ботуши, но е време да насочим светлината на прожекторите към мокасините, тъй като те я заслужават. И хубавата новина е, че имаме перфектните начини да включите обувките в ежедневния и официалния си стил.

Как да носите мокасини през есента вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase