Снимка: Istock
fallback

Често когато говорим за взаимоотношенията ни с мъжете, ние казваме, че понякога сякаш сме от различни планети. Изглежда тяхната логика е различна от нашата и колкото и да се опитваме, не можем да ги разберем. Ето защо и най-малкият повод може да доведе до неразбирателства и скандали. Дали винаги ние, жените сме прави или пък трябва да признаем, че може би леко преувеличаваме ситуациите? В следващите редове ще ви споделим някои от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж. Ето ги и тях:

Забранявате срещите му с момчетата

Още в началото на седмицата в главата си вие вече имате план – как ще се отдадете на романтичен уикенд на дивана пред телевизора в компанията на вашия любим. И изведнъж към края на работната седмица той ви съобщава, че има ангажимент – да прекара няколко часа навън с приятелите си. В този момент сякаш светът ви рухва. Вместо да започнете поредната караница, разберете, че вашият партньор също има нужда да е със „себеподобни“ точно, както вие обожавате вашите срещи с приятелки.

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

Ровите в миналото

Едва ли има жена, която да не знае нищо за предишните приятелки на любимия си. По един или друг начин вероятно вие тайничко следите профила ѝ в социалните мрежи или пък чрез общи познати се осведомявате за нея. В никакъв случай обаче не допускайте грешката да задавате на партньора си въпроси от типа на: „Ходил ли си с нея в този ресторант?“, или пък: „Опитвал ли си с нея тази поза по време на секс?“ Това ще подейства като студен душ на емоциите и настроението на човека до вас. Забравете за миналото му и се съсредоточете върху сегашния момент. Опитайте се да живеете в настоящето, иначе рискувате да разрушите връзката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Макетно ножче

преди 9 месеца

Ето и за това ще има такива случаи като с мъжа с макетното ножче, който не е издържал на издевателствата на любовницата си.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Не е чак толкова рядко срещано явление мъж да направи всичко възможно, за да провали сериозна връзка на приятеля си със свестно момиче. Някои такива мъже са лицемери, уж-приятели, които от завист се стараят да провалят всеки успех на хора, които наричат свои приятели. Включително и успешна връзка. Други подобни мъже са просто егоисти. Веднъж се случи да чуя такъв да казва, "Ако се оженят, аз с кого ще излизам вечер, с кого ще ходя на море, с кого заедно ще гледаме спортни предавания?"

30

Да не рови - - -

преди 9 месеца

Продължение - 36-годишната успя да раздели 26-годишния от младото му гадже. Вечер го прикоткваше, тя живее самостоятелно и изглежда, че не я беше срам да води любовници в същата квартира, в която живее и нейната дъщеря. Младата приятелка на 26-годишния пък живееше с родителите си и беше под техен контрол. Онзи глynaк заради секса изтърва младото. После се раздели с 36-годишната. След 3 години тя пак хвана по-млад, но дъщеря й вече беше на 19 г. и й го отне. Май ще се окаже "жрица" като мaйкa си.

fallback