Снимка: Istock
fallback

Истинският мъж е ценност и рядкост, за която всяка жена мечтае. Истинските мъже притежават качества, които привличат и предизвикват възхищение и уважение. Всяка жена би се радвала, ако открие такъв партньор, с когото не само да се гордее и на когото да разчита, но и да знае, че ще се чувства като истинска принцеса.

7 неща, които правят мъжа неустоимо привлекателен

Кои са качествата, които истинският мъж притежава?

Той следва мечтите си

Един истински мъж знае какво иска, как да го постигне и преследва целите си. Мъжете, които притежават тези качества са успешни в кариерата и личния си живот. Умеят да структурират плановете си, така че да ги изпълнят. Не се нуждаят от помощ, за да успяват, защото знаят как да се справят сами с предизвикателствата в живота.

Той не се страхува да ви каже, че ви обича

Истинският мъж няма притеснения да изрази любовта си публично. Той ще ви каже „обичам те“ пред други хора и ще се постарае целият свят да знае, че сте дамата на сърцето му.

Как да накарате мъжа да се свърже с вас емоционално

Той не се притеснява да бъде романтичен

Мъжете, които имат комплекси или са потиснати, неуверени, често имат проблеми с романтиката, защото смятат, че ги кара да изглеждат слаби. Истинският мъж обаче е уверен в себе си и добре знае, че романтиката не прави мъжа слаб, а напротив – кара половинката му да е щастлива и да се чувства обгрижена.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Най-важното качество

преди 10 месеца

Никога да не забравя, че се е родил мъж и да не предприема козметични или оперативни процедури, за да се прави на девойка, на третополов или на не-знам-още-какво.

23

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Може 34 ти , ако краде човек като Рашков с над 30 имота може, само при Радев може.

22

Ипотека и лизинг

преди 10 месеца

Без ипотека и лизинг няма как да се сдобиете със собствено жилище и хубав автомобил. Освен ако не продадеш на баба си нивите и наследствения апартамент.

fallback