24

Най-важното качество

преди 10 месеца

Никога да не забравя, че се е родил мъж и да не предприема козметични или оперативни процедури, за да се прави на девойка, на третополов или на не-знам-още-какво.

23

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Може 34 ти , ако краде човек като Рашков с над 30 имота може, само при Радев може.

22

Ипотека и лизинг

преди 10 месеца

Без ипотека и лизинг няма как да се сдобиете със собствено жилище и хубав автомобил. Освен ако не продадеш на баба си нивите и наследствения апартамент.

21

Общ работник

преди 10 месеца

Първата ми голяма любов ме заразяза заради някакъв с много коли и апартаменти. Добре. Преживях го. И след това се запознах с настоящата ми съпруга. Двамата бяхме скъсани чорапи. Но си завършихме образованието и всеки си хвана професията в ръце. Само си купихме жилище, коли, обзавеждане и т.н и сега с двете ни деца си живеем щастливо. Не сме длъжни на никого. А оная не спря с години да ме търси и да се мъчи да се съберем отново. Сори, сама си го избра.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Злато в джобовете и стомана в гащите.

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Мъжка твърда дръжка - Това качество наистина е много важно и без него мъжът не е пълноценен. Също така без такова качество любовта няма как да започне и да продължи дълго. Но за беда и това качество е до време.

18

Врач

преди 10 месеца

До Черна магия как да - Тиксото не е класически древен материал и ще развали магията. Червеният конец е за здраве и късмет, не се използва при злотворни магии, ползва се само при бяла магия, която се прави с добри цели. Така че, колкото и да се стараеш, с такава "магия" няма да развалиш ничия любов.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Този същият материал не го ли публикувахте преди няколко дена?

16

Анонимен

преди 10 месеца

Вие в тази редакция сериозно ли мислете, че преобладаващата аудитория тук е женска за да си губите времето с тези.... фантазии на Вероника?

15

Мене

преди 10 месеца

Не ме брой за приятел

14

Направо

преди 10 месеца

Не е за вярване тия на какво са и кой е

13

Кьв

преди 10 месеца

Приятел ти е тоя нито сме пушечно месо нито елени а пьк кокошки сьвсем сьд сьд сьд

12

А

преди 10 месеца

Не бог тука няма нищо общо сье си трябва и то за диверсия 30години

11

Истинските Мъже

преди 10 месеца

Не Спим, а Работим върху себе си!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Приятни сънища!

9

Черна магия как да

преди 10 месеца

разделим двойка/семейство. Взима се черен плат, червен конец и саппппун. Слага се всичко в плата, завързва се с конеца и се изричат думите: "Любовта между Х и У грее като слънце, но оттук нататък завързана да става, любовта им като саппппун да се топи, а когато се сстопи, така и любовта им да изчезне. Всичко това се обвива в тиксо и трябва да се остави незабелязано, на тайно място в жилището на Х и У.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Така така...ша търсиш богат мъж. Така направих и аз по акъла на майка си, вместо да се омъжа за този, когото още обичам. И след известно време почнахме да не се разбираме, взе и да кръшка. Разведох се и съм сама с дете....А да се върна при любимия вече е късно - щастливо женен е с две дечица. Така че това за парите и богатството са глупости. Отделно покрай мен има една рота разведени, и то все хора с големи финансови възможности. Така че почти винаги бракът по сметка завършва по този начин...

7

Ракиджия

преди 10 месеца

Рук за истинския (според медиите) мъж.

6

Един приятел

преди 10 месеца

да пукннеее тая наща вещица стара! А пък баба Айшето, те й викаха неня, беше иначе много мила. И по пет пъти на ден молитва правеше към Алаха. Но си се занимаваше с такива черни работи. Колко народ е разделила. Тя си знае. Да отговаря пред Бога за действията си. Язък за момчето.

5

Един приятел

преди 10 месеца

мюсюлманин като студент се беше залюбил с мюсюлманка. Техните като разбраха щяха да го заколят. Особено баба му - Айшето. Познавах я. Беше една сгърбена бабичка, винаги в черно фередже ходеше. Направи му магия да я остави. Ама нещо объркала и го завързала за цял живот. Той после четири пъти се ожени, но все с развод приключваха нещата. Айшето си е признала, че му е направила магия за заключване на любовта, но неуспяла да я развали. И си остана ерген....Мразеха я бабичката. Казваха - веднъж