Снимка: Istock
fallback

Любовта и влечението могат сериозно да замъглят преценката ви за партньора или за човека, с когото се срещате. Може да мислите, че имате връзка или че му трябва време, за да се влюби във вас, както вие в него, но понякога нещата не се случват по този начин. Вместо да стоите и да продължавате да се надявате връзката ви да се превърне в истинска такава, вижте кои са признаците, че той по-скоро ви използва.

9 мъчителни признака, че сте в едностранна връзка

1. Той идва само късно вечерта при вас.

Един от най-явните знаци, че партньорът ви всъщност не ви е никакъв партньор, а просто ви използва, са късните му посещения или срещи навън късно вечер. Един мъж със сериозни намерения ще иска да ви вижда по всяко време на денонощието и ще отделя от времето си за това. Ако той идва при вас само късно вечер или ви кани на късни срещи, това е знак, че ви използва.

2. Винаги отменя плановете с вас.

Спрете да си намирате извинения, за да оправдаете подобно поведение. Не допускайте да бъдете пренебрегвани по този начин. Заслужавате уважение и внимание, и ако не ги откривате у този партньор, продължете напред в търсене на друг, който ще ви дава онова, от което имате нужда.

Ако човекът, с когото се срещате, постоянно намира начин да отмени срещите с вас, защото му е изникнало нещо в последния момент, това подсказва, че вие далеч не сте приоритет за него и предпочита да отмени ангажимента си с вас, отколкото който и да е друг.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 1 година

1.Нанася се у вас, може и в детската2.Не плаща сметки, готов е да си тръгне, ако му намекнете3.За него няма подходяща работа, или няма късмет4.Отива за 3 неща до магазина, забравя 25.Започва работа, скоро напуска6.Иска да се ожени за Вас, но друг да поеме разходите7.С удоволствие Ви прави бебче, за което не възнамерява да се грижи, ако Ви не поемете всички разходи за всичко8. Не Ви прави подаръци, за да не се мине9. Разказва Ви за травмиращото си детство10. Обещава Ви прекрасен живот..

16

Анонимен

преди 1 година

Мъжът прави всичко възможно, за да стигнат до леглото колкото е възможно по-бързо и ако тя е срамежлива или се прави на недостъпна, той решава, че е използван за "развождач" /да я води на различни места/ и за спонсор. Това го обижда и вбесява.

15

Анонимен

преди 1 година

Откакто свят светува, над жената тегне заплахата да бъде обвинена в неморалност, ако се забележи, че се е сближила с мъж, а също и опасността да бъде забременена и изоставена. Затова всячески се стреми да го накара да инвестира колкото е възможно повече време, усилия и финанси във връзката им, за да си създаде усещане за сигурност - щом инвестира, няма да ме захвърли. Хитрушите пък осмислят такива инвестиции като компенсация, ако бъдат изоставени. Мъжът има друго виждане - прави-струва, бърза да

fallback