17

Анонимен

преди 1 година

1.Нанася се у вас, може и в детската2.Не плаща сметки, готов е да си тръгне, ако му намекнете3.За него няма подходяща работа, или няма късмет4.Отива за 3 неща до магазина, забравя 25.Започва работа, скоро напуска6.Иска да се ожени за Вас, но друг да поеме разходите7.С удоволствие Ви прави бебче, за което не възнамерява да се грижи, ако Ви не поемете всички разходи за всичко8. Не Ви прави подаръци, за да не се мине9. Разказва Ви за травмиращото си детство10. Обещава Ви прекрасен живот..

16

Анонимен

преди 1 година

Мъжът прави всичко възможно, за да стигнат до леглото колкото е възможно по-бързо и ако тя е срамежлива или се прави на недостъпна, той решава, че е използван за "развождач" /да я води на различни места/ и за спонсор. Това го обижда и вбесява.

15

Анонимен

преди 1 година

Откакто свят светува, над жената тегне заплахата да бъде обвинена в неморалност, ако се забележи, че се е сближила с мъж, а също и опасността да бъде забременена и изоставена. Затова всячески се стреми да го накара да инвестира колкото е възможно повече време, усилия и финанси във връзката им, за да си създаде усещане за сигурност - щом инвестира, няма да ме захвърли. Хитрушите пък осмислят такива инвестиции като компенсация, ако бъдат изоставени. Мъжът има друго виждане - прави-струва, бърза да

14

И жените, и мъжете

преди 1 година

без да осъзнават това, тълкуват като използвачество изконни неща, които са кодирани в подсъзнанието ни. Започне ли връзка, жената очаква от мъжа закрила, сигурност, евентуално общо бъдеще, както и той да поема или всички, или по-голямата част от разходите, които правят съвместно по време на тяхната връзка. Вижда в негово лице праобраза на мъжа-герой, господар и повелител, но и закрилник. Той пък подсъзнателно търси колкото е възможно повече обекти за осеменяване. Няма нищо ново под слънцето.

13

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател Напиши и ти една статия, ще е интересна. Тук качват материали от сайта "Аз, жената", затова са написани като препоръки за жени. Преди време беше започнало да излиза едно списание "Егоист". Не знам дали все още съществува. Не го виждам по павилионите. Там имаше статии, адресирани към мъжете, предимно към младите и сравнително младите мъже, стремящи се към успех и реализация.

12

Анонимен

преди 1 година

А кои са знаците, че тя ви използва? - Не са нужни знаци. Тя не е спряла да го прави от самото начало.

11

Жена шофьор

преди 1 година

Предимно А7, А12 и А36.

10

До наблюдател

преди 1 година

Мъжете кучета ги яли.. Жените вече са на върха на хранителната пирамида..

9

Анонимен

преди 1 година

Кои я!

8

Наблюдател

преди 1 година

А кои са знаците че тя го използва, кои са знаците че тя не го обича, кои са знаците че тя му изневерява?? За един приятел питам!! Всичките тези статити, само от жени ли се пишат??

7

Анонимен

преди 1 година

Да, такива са. Преосмислите отношенията си. Прекратете или поставете връзката на друга основа. И не губете надежда.

6

Бай Илийчо

преди 1 година

Глеа саму как дъ ви мандръса, да отлаби макарите на възглавницата,дъ го избърше в пердето и чао Марийо да ти такоам панаира ! Такоф не ви тряа !

5

Анонимен

преди 1 година

"Винаги отменя плановете с вас" - това се наблюдава често. Той поддържа няколко паралелни връзки и не иска да се обвързва. Затова все обещава на тази или онази да идат заедно някъде, да са заедно на някой празник. Или пък заедно за идат на море или на някоя екскурзия в чужбина. И винаги в последния момент се оправдава, че му се е наложило да прави нещо неотложно. По-печените мацки още след първия такъв номер се усъмняват, а след втория го разкарват. На наивните им е нужно повече време и страдат.

4

Анонимен

преди 1 година

До Майна - Тя да го накара веднъж той да изпере пердето и да го изглади. Така ще разбере дали държи на нея или само я използва.

3

При другия случай,

преди 1 година

момиче редовно се виждаше със синче на големец от средна категория. Той винаги я чакал с колата си недалеч от дома й, под претекст да не се набиват в очите на нейните родители, които се познавали с неговите. После я водеше на вилата им. Негови приятели беше виждала само на рождените му дни и то в същата тази вила. Няколко години я залъгваше, че има да довършва специализации и т.н. После без обяснения престана да я търси и разбрахме, че готви сватба с щерката на други познати на родителите му.

2

Знам два случая,

преди 1 година

които потвърждават писаното по-горе. Един наистина се виждаше с една от колежките ми по 3-4 пъти в седмицата, но само в нейния дом. Родителите на момичето по същото време бяха в чужбина. Тя много го харесваше, посрещаше го със софри, ние два пъти го видяхме, гостувайки й. После се оказа, че бил женен, от2-3 години живеел разделен с жена му, тя правила въртели, защото не искала да се развежда. Установи се, че откакто се е запознал с нашата колежка пак е подавал молба за развод, но какво от това?

1

Майна

преди 1 година

Ако го бърши в пердето ,и все вие го перете