Снимка: Istock
fallback

Когато изпитваме емоции към някого или започнем връзка с него, винаги имаме очаквания. Очакванията обаче може да ни разочароват, ако те не бъдат оправдани. Истината е, че в една връзка винаги трябва да има баланс между даване и получаване. Както за мъжете, така и за жените има неща, които са важни и особено приятни, когато другия ги прави.

Вижте 20 неща, които се харесват на жените, когато мъжете ги правят.

1. Той помни важните за нея специални дати, места и събития. Жените са по подробностите, затова за тях е важно, мъжът към когото изпитват емоции или имат връзка с него, да обръща внимание на важните за тях неща, като годишнина, покана за любимия ѝ ресторант и т. н.

2. Помощ в домакинската работа. Да, може да звучи скучно и досадно за мъжа, но в крайна сметка, стабилността на една връзка се гради на баланс в нея, когато двама души действат като един отбор.

3. Когато той ѝ отговори бързо на съобщението, обаждането, дори когато е зает, но все пак е намерил време за нея.

4. Разговор по телефона. В любовната комуникация е важно как комуникираме с другия. Дали това се случва предимно със съобщения или при всеки удобен случай се виждаме, чуваме.

5. Отнасяне към другите с уважение. Нещо, което жените харесват да виждат в мъжа до себе си е добро възпитание и обноски и любезно отношение към другите.

6. Показване на емоции на публично място. Това може да се изразява в държане за ръка, прегръдка, целувка и т. н

7. Още нещо, което жените харесват, когато един мъж прави за тях е да се поддържа. Да има добра хигиена, да се облече стилно за специален за нея повод, когато полага усилия да е на ниво за нея.

8. Кавалерство. Малките неща са важни. За жалост не всеки мъж може да направи път на една жена, дори на касата в супермаркета и т. н.

9. Когато я кани на танц. Особено в моменти, в които са само двамата, в романтична обстановка, танцът без значение дали е бърз и непринуден или бавен и сближаващ, е нещо, което се харесва на повечето жени.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

амин

преди 5 месеца

Очаквам да е с широки рамене, рошава коса и да прави хубав секс...Омръзнало ми е от глупостите на обществото за бракове и други от този сорт...Ще си купим къща на плажа...няма да се женим и ще правим секс всеки ден...Греховен секс без брак докато смъртта ни раздели...

12

Анонимен

преди 2 години

И 20-те неща са топ! Браво за статията!

11

Анонимен

преди 2 години

Жените си падат най-много по мъже, които не правят нито едно от тези 20 неща.

fallback