13

амин

преди 5 месеца

Очаквам да е с широки рамене, рошава коса и да прави хубав секс...Омръзнало ми е от глупостите на обществото за бракове и други от този сорт...Ще си купим къща на плажа...няма да се женим и ще правим секс всеки ден...Греховен секс без брак докато смъртта ни раздели...

12

Анонимен

преди 2 години

И 20-те неща са топ! Браво за статията!

11

Анонимен

преди 2 години

Жените си падат най-много по мъже, които не правят нито едно от тези 20 неща.

10

Анонимен

преди 2 години

И тука са се събрали биоединиците от руските тролфабрики. Копи пейст майка, тая шитня за цепенячета и баджанаци сме в виждали дума по дума още преди месеци. В тролфабриките само малуумници ли работят!?

9

21

преди 2 години

Харесва им да хващаш и пошляпваш за гз.

8

Въпрос на манталитет

преди 2 години

Уважение иска и мъжът. Кавалерство проявява дори и човек без образование, ако иска да покаже уважение спрямо някоя жена. Кавалери спрямо всяка жена са онези, които още в детската си възраст са възпитани така. Мамините синчета считат за лична обида и за нарушаване на правата им, ако им напомниш да бъдат кавалери. На кавалери те се преструват само тогава, когато гонят някакъв келепир.

7

Анонимен

преди 2 години

Всички,които сте коментирали сте болни мозъци!!! Ха ха ха

6

Един Мъж В Града

преди 2 години

До Надя Меката Това не е вярно аз винаги си го подавам мит на жените...

5

Планирал празници

преди 2 години

и ваканции, готвел за нея - ами той прави това за собственото си чревоугодие и удобство. Тук Мише, тънкият момент се състои в това, че той е предвидил тя да присъства, да бъде не само секс партньорка, а да бъде негова желана компания по време на почивка и да му е сътрапезник, когато софрата се прави за удоволствие. Значи цени присъствието й, а това дава надежда за узаконяване на връзката. Но само надежда, все още не е сигурно, че иска да я направи своя съпруга.

4

Анонимен

преди 2 години

*** и бегам - не им ща уважението !

3

Един Мъж В Града

преди 2 години

Аз само едно не разбирам. Добре, обличам се добре, млад съм, казвали са ми, че съм симпатичен, имам хубава гъста коса, нормален на ръст 1,83 м. Но съм самотен... Усещам, че годините си минават една след друга и аз пропускам много и се губя във времето... Усещам, че не правя нещата както трябва... Може би трябваше да си остана в родния град...

2

Анонимен

преди 2 години

Ако някоя си мисли че трябва да й правят път на касата значи е много зле.

1

Анонимен

преди 2 години

Туй само в началото, няколко пъти, ако настоява - има и други. Не ме е уцелила/аз нея. За една п. няма ставам п.