Снимка: Istock

Месец септември настъпва с много неочаквани промени. За някои няма да сме подготвени, но те идват за наше добро. Динамиката ще ни вдъхновява да си поставяме нови цели. Какво показват таро картите за новия месец за всяка зодия, вижте в следващите редове.

Овен

Скъпи Овни, през новия месец много врати, които преди това са били плътно затворени, ще се отворят пред вас. Съдбата ще ви предостави широк избор по кой път да тръгнете. Вие ще решите какво и как да правите. Пълна свобода на действие. Картите таро ви съветват да бъдете благоразумни и да не влизате в конфликти.

По пътя към постигането на цели, каквито и да са те, вървете мирно, опитвайте се да разрешавате проблемите без агресия и скандали. Бъдете над интригите. Обвързаните ще се радват на хармония, а търсещите своята половинка определено няма да скучаят. За да разрешите финансови въпроси, ще ви е необходимо изключително внимание.

Телец

Септември носи успехи за родените под знака на зодията. Те ще ви мотивират, но бъдете внимателни и не изразходвайте всичките си енергийни ресурси наведнъж. Ще можете да създадете нови полезни за вас контакти, а приходите ви може и да бъдат в повече. Ако сте необвързани, очаква ви съдбовна среща с приятна личност, която може да бъде следващият ви сериозен партньор в любовта. Обвързаните Телци също ще имат повод за приятни емоции. Таро картите ви съветват да се радвате на успехите, но да не споделяте изцяло идеите си.

Близнаци

Таро картите предвещават значително подобрение на финансовото ви състояние и увеличаване на приходите. Само случайни, фатални обстоятелства могат да попречат на изпълнението на желанията по отношение на материалното богатство. Поради тази причина не се препоръчва да поемате рискове и да се забърквате в различни финансови авантюри, дори и първоначално да ви изглеждат печеливши.

В работата ще бъде спокойно, но няма да имате кой знае какъв напредък. Емоциите ще са разнообразни и това може да се отрази на психическото и физическото ви здраве, затова си почивайте достатъчно. В края на месеца може да има положителна развръзка в любовен план. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase