Снимка: Istock
fallback

овите любовни взаимоотношения ни носят куп емоции. Ако имаме желание да създадем сериозна връзка, търсим знаците, показващи ни дали мъжът с когото отскоро си общуваме има такива желания или търси само секс. Как да разберете? Най-напред се опитайте да не правите секс с него поне до третата ви среща. Кои са другите знаци, че сте попаднали на неподходяща за сериозна връзка личност и че той търси само секс?

1. Не ви задава въпроси, с които да покаже, че се интересува от вас като личност. Или пък ги задава в минимум количество, просто така, без да му личи, че иска да ви опознае повече.

2. Имате усещането, че вече не е необвързан. А може би сте чули слухове, че се среща и с друга, че има сериозна връзка? Опитайте се да разберете повече, като го попитате директно.

3. Отменя вашите покани за среща, особено ако те са в компанията на общи познати или ваши приятели.

4. Запознали сте се в платформи за запознанства. Е, едва ли ще ви учуди, че много мъже в подобни платформи търсят само забавление, не и сериозен ангажимент.

5. Той не иска да харчи твърде много пари за вас. Или пък никакви. Дори да е скъперник, ако желае нещо повече от секс, ще инвестира време, усилия и т. н.

6. Въпреки че сте му казали, че за въпросната вечер няма да си легнете, той продължава да е настоятелен.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

А тя само пари и секс, вашите пари. За вдно удоволствие после се налага да и плащате палтата, екскурзиите, обувките, и всички други глупости. Ще ви пуска в началото, след това само ще ви дой като дойна крава.

14

Опитен

преди 2 години

"Най-напред се опитайте да не правите секс с него поне до третата ви среща"...... След третата чашка алкохол "опитите" на дамите вече се ограничават само до първите три минути след запознанството .... и после става страшно . Само върху барплота до който сме се запознали не съм го правил още ... ама и това ще стане. Скоро .

13

Анонимен

преди 2 години

Докян-Палатка

fallback