15

Анонимен

преди 2 години

А тя само пари и секс, вашите пари. За вдно удоволствие после се налага да и плащате палтата, екскурзиите, обувките, и всички други глупости. Ще ви пуска в началото, след това само ще ви дой като дойна крава.

14

Опитен

преди 2 години

"Най-напред се опитайте да не правите секс с него поне до третата ви среща"...... След третата чашка алкохол "опитите" на дамите вече се ограничават само до първите три минути след запознанството .... и после става страшно . Само върху барплота до който сме се запознали не съм го правил още ... ама и това ще стане. Скоро .

13

Анонимен

преди 2 години

Докян-Палатка

12

хахахах

преди 2 години

Шестият "знак" е потресаващ:)

11

xaxsasб

преди 2 години

След първите 25-50 жени ме мързи да правя секс с която и да било. Последните 6 месеца успях да не излизам с никоя, даже и не мяструбирам, а съм само на 30. Последните 3-4 момичета даже им предлагах да си викат други мъже, за да не ме занимават докато си цъкам на фифа или дота. на жените като им откажеш секс стават по невъзможни от деленето на нула и изпадат в по-голяма депресия от икономиката 1930та година. ;}

10

Анонимен

преди 2 години

Любовта на мъжа минава през секса. Особено на по младите. На другите 40+ е друга работата там може да се очакват по сериозно отношение. Но напишете статия за знаците, че тя не търси само материалното по същата логика.

9

Анонимен

преди 2 години

Една жена ако не може да ти даде качествен секс,нищо друго не може да ти даде!!Душата и характера са на второ място!!

8

Анонимен

преди 2 години

Една жена ако не може да ти качествен секс,нищо друго не може да ти даде!!Душата и характера са на второ място!!

7

стефчо

преди 2 години

знаците да че той между 25 и 40 години. После няма да има знаци хехее...

6

ЦИНИК

преди 2 години

Ко не пусне за кво ми е ?

5

Асан

преди 2 години

А тя иска секс и пари :)))

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

Тя му няма доверие!! Е той му е преэ xyйя.

3

Mgtow

преди 2 години

Цитат: Той не иска да харчи твърде много пари за вас. Или пък никакви. Дори да е скъперник, ако желае нещо повече от секс, ще инвестира време, усилия и т. н. Т.е. трябва да е винаги готов да похарчи и последните си пари за някаква ваша приумица, безполезна прищявка или каприз. Така де, иначе за какво ви е. Според феминистките, мъжете са придатъци, необходими единствено за да финансират безумните им проекти. Оттам нататък, те не заслужават нищо. Абсолютно нищо!

2

Спенс

преди 2 години

Наперено вървиш,Дупето въртишИ краката си на 2 без 10 обичаш да държиш.Идваш и сядаш при мен на бара,Да ме караш да те чакам е лошо,Тогава друг ще те закара.Като чувство, любовта ми е чужда,Но държа да ми кажеш,Имаш ли от нещо нужда.Във бяло облечена,От мене съблечена,Във теб всичко ме възбужда,И мъжът във мен събужда.Искам да те чукам. ДА !Имам голям мерак.***, дай ми да оближа твоя дълъг крак.В мойто огледало,Виждам твойто, голо, цяло тяло,Който носи бяло,Много му се е ***.Нежен с теб ще бъда,Това добре го знаеш,И вътрешно във себе си,Аз зн

1

снайпера

преди 2 години

Никви никвииии, ако попаднете на MaйMyнaтa...най вече...