Снимка: Istock
fallback

Ако се чудите защо напоследък не ви върви в любовта и не можете да накарате нито един мъж да се влюби във вас, причината може да е в някои грешки, които неволно допускате. Ето и трите най-чести от тях.

1. Правите секс твърде рано.

За жените сексът обикновено е свързващ на по-дълбоко интимно ниво. При мъжете обаче не е съвсем така. Противно на очакванията на много жени, че мъжете обикновено се влюбват след като правят секс, това не е точно така. Сексът за мъжете сам по себе си не създава близост. По-скоро това им разкрива добри ли сте в леглото или не.

Сексът се върти около първоначалната химия, която може да продължи също толкова кратко, колкото е и дошла. Илюзията за близост, която сексът може погрешно да ви даде прикрива факта, че на по-дълбоко ниво вие всъщност не се познавате. Което е и причината мъжът да не ви търси след това, както и да не се влюби във вас.

Приятелството е това, което всъщност е в състояние да накара един мъж да се влюби и да пожелае да създаде истинска връзка с вас. Би било полезно за вас, ако успеете да позволите на мъжа до вас да ви опознае преди да се впуснете в интимност.

2. Не му давате достатъчно време.

Времето е всичко онова, от което се нуждаем, за да се опознаем и обикнем. Това важи както за жените, така и за мъжете. Истинското влюбване идва постепенно, защото така е много по-осъзнато и реално. Дайте време на мъжа, с когото се срещате да ви опознае по-добре. Пътешествието към любовта отнема известно време. Една истинска връзка се нуждае от време, усилия и енергия, за да просъществува.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 3 години

До 29То и мъжете са такива. Да знаеш нацелиха един дето не можеше да готви ( мама му е готвила), не можеше да си изчисти и да си изпере дрехите. Що и ф на една жена някой такъв некадърник?! Аз ако искам да се грижа за нещо ще си взема котка или ще си направя дете. Няма да взема да обгрижвам 30 годишен мамен льольо, некадърен да се грижи за себе си.

16

Махмед

преди 3 години

Не познавам жив и, които за дълго да са оставали свободни или без мъже до себе си. На всяка свободна жена се натискат поне по 50 мъже независимо от нейната външност.

15

SS

преди 3 години

Жена ми е от жълтата раса.Може да се каже ,че имам случаен но сполучлив и щастив брак.Заедно сме вече 26,5 год и съм много доволен от нея.

fallback