17

Анонимен

преди 3 години

До 29То и мъжете са такива. Да знаеш нацелиха един дето не можеше да готви ( мама му е готвила), не можеше да си изчисти и да си изпере дрехите. Що и ф на една жена някой такъв некадърник?! Аз ако искам да се грижа за нещо ще си взема котка или ще си направя дете. Няма да взема да обгрижвам 30 годишен мамен льольо, некадърен да се грижи за себе си.

16

Махмед

преди 3 години

Не познавам жив и, които за дълго да са оставали свободни или без мъже до себе си. На всяка свободна жена се натискат поне по 50 мъже независимо от нейната външност.

15

SS

преди 3 години

Жена ми е от жълтата раса.Може да се каже ,че имам случаен но сполучлив и щастив брак.Заедно сме вече 26,5 год и съм много доволен от нея.

14

Минко -ерген 51г

преди 3 години

А спазвах всички тези правила затуй си останах стар ерген.Все други ме изпреварваха.

13

програмист-34г.

преди 3 години

Жените ми се лепят ,свалят ме агресивно и се надяват да ме обвържат за постоянноУмен съм (не е просто самохвалство) , спортувам и имам добри доходиСпоред мен обаче 90% от жените не струват - имат една камара изисквания ,а не могат да предложат нищо на среща освен три дупкиОтказвам сериозна връзка за сега и се забавлявам. И въпреки че съм честен в това отношение някои са ме обвинявали че съм им съсипвал живота - очаквали деца и заради мен изпускали момента, заради мен пренебргвали друг и тн

12

Анонимен

преди 3 години

ЕВАЛА НА 18

11

Анонимен

преди 3 години

ДО мъж слагам те в кавички защото мъжът е мъж тогава когато може, знае и разбира... ти явно си дете... лека от мен.

10

Анонимен

преди 3 години

Понятието първа среща го има само в САЩ. Зa останалия свят то на практика няма смисъл. Колкото до секса, всеки случай е различен. Мъж, който смята, че жените трябвало да изчакат със секса, най-вероятно ще си остане стар ерген. Същото важи и за жените, те ще си останат стари моми. Обикновено най-бурната любов започва със секс, а после се опознават.

9

Анонимен

преди 3 години

До МЪЖ първа среща е след запознанството Ви!!!! Вие или Тя ... сте поискали и показали че имате намерения към човека отсреща. И Аз съм мъж гоня петдесетте години . Явно Вие сте пубер който лъска бастуна и си мисли че Жената мисли или има други потребности... ПАК ЩЕ КАЖА *** СИ ТИ.

8

Анонимен

преди 3 години

Това с преспиването на първата среща е прекалено американско. Кога ще се запознаете, кога ще се опознаете, че да си бъркате и по дупките?!

7

Анонимен

преди 3 години

До 11. Ами чакай пет години докато и предложиш брак!!!! Аз до тогава ще спя с нея, защото тялото си иска своето... ***. Няма нищо лошо в това да правите секс след първа среща тя няма да е първа среща.... Щом жената се е съгласила да излезе с вас , значи и тя търси близост. И ако не спи с мен няма да има втора среща.... ААМАН ОТ *** ДЕТ СЕ ПРАВЯТ НА НЕДОСТЪПНИ....

6

Анонимен

преди 3 години

До 8Те всички мъже също не са богати. Реално всеки се класира за някой от своята социална класа.

5

Анонимен

преди 3 години

Бедна сте...

4

Анонимен

преди 3 години

До 6Явно ти не струваш щом ти се падат такива на теб ;)))

3

Ето още малко

преди 3 години

Толкова сте широка, чак му се струва, че си го пъха в катерича хралупа. Освен това сте дървена (а се очаква да имате опит, вж. 1-во изр.). Мързи ви да се съблечете, какво остава да поемете някаква инициатива там. Не стига, че сте пълно дърво в леглото, но излизате и непохватна домакиня. Можете малко по-малко от него в кухнята. Краен егоист сте и не давате лев за общите неща. Малкото пари, които сте изкарала или някой ви е дал харчите за ваш кеф. Постоянно недоумявате от какво той не е доволен.

2

Анонимен

преди 3 години

Глупости - или сте дебела или грозна или и двете. Друга причина няма.

1

Анонимен

преди 3 години

Не са баш така нещата с тези три причини1. Сексът е твърде рано или сексът е твърде късно.2. Не му давате достатъчно време или прекалено дълго време му давате3. Не се сприятелявате с него или нещата избиват само на приятелство.