Снимка: Istock
fallback

Обикновено новите любовни взаимоотношения изглеждат надеждни, приятни. Нужно ни е време, за да опознаем другия, но през целия този път на опознаване, винаги получаваме червени флагчета дали този мъж е подходящ за сериозна връзка. Не бива да ги подминаваме, а трябва да си направим равносметка, доколко сме готови да жертваме себе си, само за да не сме необвързани.

Вижте 6 червени флага, подсказващи, че той не е подходящ за връзка.

Често говори за бившата си

И обикновено се изказва доста обидно за нея. Нормално е в началото на едни взаимоотношения да споделите за предишните си връзки, раздели. Еднократно. Ако той от време на време включва във ваши разговори темата за бившата си, това може да е знак, че все още не е преодолял раздялата им.

Не се извинява и не се реваншира за моментите, които е провалил

Още един знак, че излизате с неподходящ мъж е неговата арогантност и прекалено самочувствие, което показва, че не вярва, че някои негови постъпки са неправилни. Той мисли, че е перфектен, че не е станало кой знае какво. Не се извинява, не се опитва да поправи грешката си, а дори е възможно да прехвърли вината върху вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 години

До До 24Никой не си настъпила по мазола, явно като нямаш аргументи, ползваш клишета за мазоли.Стари моми няма, явно живееш в 17-ти век, но със сигурност има отчаяни монтьорски съпруги, на които мъжът им тича след по-младите, стройни, готини, свободни и по-успешни жени.Такива жени отчаяните съпруги мразят до дъното на душата си, разбираемо.Вместо да сипеш омраза, пробвай да се промениш- запиши се на фитнес, образовай се, започни работа. Завистта няма почивен ден.

17

Основен критерий

преди 3 години

Колко пари може да измъкне жената от всяка една връзка с минимални усилия от страна на жената.

16

Анонимен

преди 3 години

От 18 до 21Въобще не съм стара, нито пък отчаяна ;)))Но пък и не съм съгласна да си гледам прасе в нас, заради единия салам.

fallback