18

Анонимен

преди 3 години

До До 24Никой не си настъпила по мазола, явно като нямаш аргументи, ползваш клишета за мазоли.Стари моми няма, явно живееш в 17-ти век, но със сигурност има отчаяни монтьорски съпруги, на които мъжът им тича след по-младите, стройни, готини, свободни и по-успешни жени.Такива жени отчаяните съпруги мразят до дъното на душата си, разбираемо.Вместо да сипеш омраза, пробвай да се промениш- запиши се на фитнес, образовай се, започни работа. Завистта няма почивен ден.

17

Основен критерий

преди 3 години

Колко пари може да измъкне жената от всяка една връзка с минимални усилия от страна на жената.

16

Анонимен

преди 3 години

От 18 до 21Въобще не съм стара, нито пък отчаяна ;)))Но пък и не съм съгласна да си гледам прасе в нас, заради единия салам.

15

Анонимен

преди 3 години

Ако се заглежда по чужди жени, бийте му шута.

14

да ама не

преди 3 години

До До 18, 19, 20Явно имаш фикс идея към жени, на които завиждаш, старите моми са само в болните мозъци на отчаяните съпруги, или ако си мъж - тези, които не ти връзват или пък ако си жена отчаяна съпруга, то мъжа ти тича след такива мацки, които не са досадни, мрънкащи, дебели, сбръчкани женици без професия, които цял ден плюят готините мацки, по които си пада мъжа й, монтьорска отчаяна съпруга е диагноза. Твоето псевдо семейно щастие е тотална пародия, ама вярвай си, ако това те успокоява.

13

;

преди 3 години

До Анонимен.Иначе разочарования в живота,и самота на стари години.- много умно, ама далеч от реалността! Вероятността за разпчерование е по-голяма, ако търпиш някой *** само заради децата и по финансова зависимост, самотата също ти е гарантирана на старини. Като ви гледам семейното щастие ме е страх да се бракувам!

12

Аман от льольовци

преди 3 години

До 2Традициите не са това което бяха. По добре сама, от колкото да обгрижвам някакъв льольо, дето си мисли че всичко му е позволеноно и ,че аз съм длъжна да го прибера и да му слугувам както прави Маминка. Ако ми трябва мъж за вечерта мога винаги да си намеря, ама после шута и да си ходи да го обгрижва някой друг.

11

Анонимен

преди 3 години

Втория, третия и петия признак са пълни глупости. Ако НЕ постъпва както е описано жената която е с него ще си каже, че е ***. След което или ще го напусне или ще остане с него, но само заради някакви евентуални облаги.

10

бг реалности

преди 3 години

Постоянно се пишат статии срещу мъжете с цел колкото се може по малко връзки, малко семейства,, малко деца. Отвратително е това нещо просто отвратително.Само си представям какво ще е ако някой напише материал" 10 признака че жената не става"

9

Анонимен

преди 3 години

Още един признак - свършва ви набързо, избърсва се в пердето и си тръгва без да каже нищо.

8

Драго

преди 3 години

За мен единственото мнение, което е съществено и определящо дали една жена става или не, е на мама!

7

Шоп

преди 3 години

Абе, като виждате, че се дъни, бийте му шута и си земете някой перфектен - богат, млад, красив, образован, остроумен, джемтълмен и твърдо стрейт. Такива поне има...с лопата да го ринеш. На всяка крачка са и само чакат да им намигнеш.

6

Анонимен

преди 3 години

Има много други

5

Сандо

преди 3 години

моята от както ми каза че иска да минем към другата дупка ми стана ясно, че иска сериозна връзка ... и двамата знаме че там се забременява

4

Кога вие не ставате

преди 3 години

1. Когато се връзвате на такива текстчета в стил "Инстаграм инфлуенсърка".

3

евротолераст

преди 3 години

Ако е хетеросексуален, бял, християнин той не става за връзка!

2

Анонимен

преди 3 години

Спазвайте традицията момичета,и си гледайте мъжът и децата си.Не се връзвайте на такива статии целящи единствено да ви отнемат най-скъпото и най-сигурното в живота.Какъвто си изберете,такъв и ще си търпите.Иначе разочарования в живота,и самота на стари години.Това от мене.

1

Дедо

преди 3 години

1- Няма пари.2-Джоба му е скъсан.3-Работник е.4-Не прави далавери и не краде.5-Не те води на Малдивите.6- Не е от шайката на власт.