Снимка: Istock

Първите пориви на любовта винаги могат да се окажат заблуждаващи. Човек тъкмо си мисли, че е открил партньора, с когото да изгради истински ангажираща връзка, а след това осъзнава, че нещата стоят по съвсем различен начин. За да сме сигурни дали половинката ни наистина е отговорна към нас и има истински намерения за бъдещето, трябва да следим за някои признаци, които показват отношението му към нас. Ако тези признаци подсказват, че връзката ни е привидно ангажираща, значи сме се излъгали.

Той ви критикува едва доловимо или явно

Комплиментите, които ви прави, всъщност са шега. Той се подиграва уж на майтап с вашите интереси и мечти. Човек, който ви обича не би се държал иронично с нещата, които ви вълнуват или които казвате. С времето тези леки иронични шеги ще се превърнат в постоянна критика, която ще ви изяжда.

Той казва, че ви обича твърде рано

Един от червените флагове на фалшивата любов е твърде раното признание, че ви обича. Любовта не идва веднага. Вероятността да се случи така е много малка и ако чувате „обичам те“ в началото на вашите срещи или в зората на връзката ви, винаги трябва да имате едно наум.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase