9

фори

преди 3 години

Вярно написано,но остаряло след март месец!Короната промени не само нас,но и правилата на общуване и истината за връзка,обич,брак,деца и семейство!

8

Ами!

преди 3 години

Ентусиазъм за някои неща продължава да има, както беше в самото начало. Особено по отношение на креватната гимнастика.Но не му се встъпва в брак. Убеден е, че му е още рано да стане баща. Мисли, че може още да си поергенува. Докога? И той не знае.Девойчето обаче знае. Трябва да се похарчи преди да е станала на 25 г. и да си е родила децата преди да навърши 30 г. Казва му го.Той я обвинява в егоизъм и сметкаджийство. Не й ли е достатъчно, че той е така всеотдаен като любовник?

7

Опитна

преди 3 години

Ако ви шпори отзад като за последно - няма да е сериозен. Сериозните са внимателни и пазят там да не се олаби прекалено!

6

Анонимен

преди 3 години

Серозен? Сериозно ли?

5

Анонимен

преди 3 години

Обичам те, искам кекс!Значи не е сериозенАко е сериозен първо ще се опознаете

4

Анонимен

преди 3 години

Мнооого важно,пет пари не давам,а не мога ли аз да му бия шута,ако не ми харесва държанието,както се е случвало?Ей сега ще седна и да го мисля,вместо да го разкарам,ако не си съвпадаме!

3

до 2

преди 3 години

Ами закъсал го е. Така е като седи ерген на 47 г. от поне 5г. насам. Такива са те, обикновените oнaниcти - само меракът им е голям, но хич ги няма.

2

Анонимен

преди 3 години

Такова ви, избърсва се в пердето, обръща се на другата страна и заспива - това е основният признак, че няма сериозни намерения към вас.

1

Кво речи!?

преди 3 години

Миндилко, само една ли бре? Да не би нещо да си я закъсал, къде остана времето когато имаше милх за няколко,