Снимка: Istock
fallback

Първите пориви на любовта винаги могат да се окажат заблуждаващи. Човек тъкмо си мисли, че е открил партньора, с когото да изгради истински ангажираща връзка, а след това осъзнава, че нещата стоят по съвсем различен начин. За да сме сигурни дали половинката ни наистина е отговорна към нас и има истински намерения за бъдещето, трябва да следим за някои признаци, които показват отношението му към нас. Ако тези признаци подсказват, че връзката ни е привидно ангажираща, значи сме се излъгали.

Той ви критикува едва доловимо или явно

Комплиментите, които ви прави, всъщност са шега. Той се подиграва уж на майтап с вашите интереси и мечти. Човек, който ви обича не би се държал иронично с нещата, които ви вълнуват или които казвате. С времето тези леки иронични шеги ще се превърнат в постоянна критика, която ще ви изяжда.

Той казва, че ви обича твърде рано

Един от червените флагове на фалшивата любов е твърде раното признание, че ви обича. Любовта не идва веднага. Вероятността да се случи така е много малка и ако чувате „обичам те“ в началото на вашите срещи или в зората на връзката ви, винаги трябва да имате едно наум.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

фори

преди 3 години

Вярно написано,но остаряло след март месец!Короната промени не само нас,но и правилата на общуване и истината за връзка,обич,брак,деца и семейство!

8

Ами!

преди 3 години

Ентусиазъм за някои неща продължава да има, както беше в самото начало. Особено по отношение на креватната гимнастика.Но не му се встъпва в брак. Убеден е, че му е още рано да стане баща. Мисли, че може още да си поергенува. Докога? И той не знае.Девойчето обаче знае. Трябва да се похарчи преди да е станала на 25 г. и да си е родила децата преди да навърши 30 г. Казва му го.Той я обвинява в егоизъм и сметкаджийство. Не й ли е достатъчно, че той е така всеотдаен като любовник?

7

Опитна

преди 3 години

Ако ви шпори отзад като за последно - няма да е сериозен. Сериозните са внимателни и пазят там да не се олаби прекалено!

fallback