Снимка: Istock
fallback

Изневярата е едно от най-трудно простимите неща в една връзка. Човек, на когото партньорът е изневерил изпада в гняв, после се отчайва, след това започва да се пита къде е сгрешил, защо половинката му е спряла да има интерес към него, щом изневерява. Връхлита ви лавина от въпроси и повечето са свързани с болка и самообвинение.

Ако въпреки тази емоционална трудност сте решили да продължите напред с връзката си, трябва да си отговорите на някои въпроси.

Разкайва ли се партньорът ви

За да прецените дали има смисъл да продължавате да се опитвате да запазите връзката си след изневяра от страна на партньора ви, изключително важно е да наблюдавате неговото поведение. Разкайва ли се той, съжалява ли за направеното, говори ли за случилото се или се прави, че нищо не е станало. Всички тези показатели в поведението на половинката ви могат да ви помогнат да вземете решение занапред.

Склонен ли е партньорът ви да поиска помощ

Ако партньорът ви е сериен изневеряващ, това вероятно до голяма степен има своята психологическа причина. В такива случаи е най-добре като двойка да се консултирате с психолог, както и той да направи своите индивидуални консултации. Много често в такива случаи на серийно изневеряване причините се коренят в емоционални дефицити, които само специалист може да набележи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

222

преди 4 години

До 8:Боже,колко си ***,като гъбена чорба!!!

9

Emo

преди 4 години

Различни типове жени. Може като се е хванал с вас, която сте страстна, примерно, да е имал нужда от екшън, а вече да няма и да го направи с някоя по-кротичка. Мъжът преди да изневери трябва да помисли може ли да има две жени, да ги задоволява по-всякакъв начин. Ако може, да изневери, тя първата няма да избяга. Ако не може, и даже една му е в повече да гледа да я задоволи нея или ако му е писнала и не я търпи да напусне. После да прави каквото е намислил.

8

До 4

преди 4 години

Ами ти бе, красавецо в понапреднала възраст. Ти какво би представлявал на стари години без жената до теб?

fallback