10

222

преди 4 години

До 8:Боже,колко си ***,като гъбена чорба!!!

9

Emo

преди 4 години

Различни типове жени. Може като се е хванал с вас, която сте страстна, примерно, да е имал нужда от екшън, а вече да няма и да го направи с някоя по-кротичка. Мъжът преди да изневери трябва да помисли може ли да има две жени, да ги задоволява по-всякакъв начин. Ако може, да изневери, тя първата няма да избяга. Ако не може, и даже една му е в повече да гледа да я задоволи нея или ако му е писнала и не я търпи да напусне. После да прави каквото е намислил.

8

До 4

преди 4 години

Ами ти бе, красавецо в понапреднала възраст. Ти какво би представлявал на стари години без жената до теб?

7

анонимна

преди 4 години

Един съвет и към двата пола- не търсете вината в себе си, защото най-често такава не съществува. Който иска да изневерява, винаги ще си намери причина. И още нещо - мъже, не си въобразявайте, че жените не изневеряват, защото нали всички мъже изневерявали, почти всички - ами с кого, да не всички с госпожици, та те са умрели за амортизирани и бедни на средна възраст?

6

анонимен

преди 4 години

Никой не трябва да унижава другия, независимо от пола. Жените вече не си траят поради икономическата независимост и така трябва да бъде. Нека всеки да си прецени ситуацията и да се води по чужди съвети и правила, защото почти винаги ще сбърка.

5

До 1

преди 4 години

Що да съм сама ?Като го изритам ,друг ще дойде!!!

4

На младини

преди 4 години

заблудил,сгрешил,сглупил и изневерил?!?Има грешка,има и прошка?!?Сега,на старини,госпожата,съпругата,жената,без мене,е като *** на лед?!?Така,че всеки един от нас греши,но човек на младини,повече трябва да мисли за старини,и изводите всеки един,сам за себе си да направи-дали да изневери и кога да прости?!?

3

Анонимен

преди 4 години

Най-често срещаната причина, поради която се правят, че прощават е отговорът на друг въпрос, който си задават в такива случаи:Какво печеля и какво губя, ако НЕ му простя?Има известно количество наивници и от двата пола, които прощават или не прощават водени единствено от чувствата си.Така е било през всички епохи.

2

Най-важният въпрос

преди 4 години

Струва ли си?

1

овчи мозък

преди 4 години

Не му прощавайте, живейте си сами нали сте силни и независими.