Снимка: Istock
fallback

„Искам да прекарвам свободното си време с теб.“

Звучи романтично, но и токсично и обсебващо. Това е една романтична фраза, която искаме да чуем от половинката си. Но тя трябва да бъде поставена в граници. Всеки има нужда от своето време за себе си и лично пространство. Романтичните фрази са хубаво нещо и всяка връзка се нуждае от тях, но е важно какво намерение се крие зад думите. Вижте няколко, които могат да навредят на връзката ви.

„Без теб не бих бил/а това, което съм.“

Това говори за сериозен проблем със зависимостта от партньора, вашата към него или обратното. Това означава, че единият от вас разчита твърде много на другия, повече, отколкото трябва и че сте неспособни да функционирате без него. Това може да прозвучи доста плашещо за другия или пък той може да се възползва от ситуацията и да започне да манипулира.

„Ти си единственото нещо в живота ми, което ме прави истински щастлив/а.“

Тази романтична фраза също е голям знак за взаимна зависимост, показваща, че другият не може да намери щастието в себе си. Щастието започва в нас самите. Ако не успеем да го създадем, не можем да очакваме никой друг да добави цвят в живота ни или пък да добавим положителни емоции в любовната си връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Уви

преди 4 години

До Много вредна фраза!Така е, тази фраза действа като студен душ и на уж много наивното момиче, и науж силно влюбеният мъж използвач.Усетят ли, че вече няма гювеч, дим да ги няма! А будалата, който(която) дотогавае бил(а) щедър платец, остава да зяпа с отворена уста и да се чуди какво става?

10

Анонимен

преди 4 години

Ако партньорът ви се дразни от такива фрази, единственото правилно нещо, което можете да направите е да го зарежете и забравите колкото може по-скоро.

9

Много вредна фраза!

преди 4 години

Свърших кинтите.

fallback