Снимка: Istock
fallback

Нездравословни черти могат да се открият във всяка връзка. Понякога партньорите се вглъбяват прекалено в собствените си желания и пренебрегват тези на половинките си. Често срещана грешка, която много от нас правят, е стремежът към променяне на партньора – извайването му такъв, какъвто искаме да бъде, а не какъвто е. Това, може би, е и една от най-честите причини за неуспех във връзките.

И въпреки че е човешко да допускаме тези и още много други грешки, все пак има неща, които един добър, любящ и всеотдаен партньор не би поискал от половинката си.

Ако вашият партньор обаче ги иска от вас, време е да си вървите. Ако останете, това може да отрови щастието ви.

Притиска ви да направите голяма промяна в живота си

Коментари за прическата ви, за някоя неподходяща дреха са напълно приемливи. Партньорът ви може да иска подобни маловажни промени от вас. Но ако ви притиска да променяте работата си, религията си, образованието си, вярванията си, възгледите си или ви притиска да имате дете без да сте готови, това са неща, с които не можете и не трябва да се примирявате.

Притиска ви да му дадете паролата за телефона си

Очевидно той или тя иска да следи всичко, което правите. Няма ви доверие и търси в какво да ви обвини. Вероятността самият ви партньор да има задни мисли е доста голяма. Затова и ви подозира в изневери и други измами.

Иска всичко да е 50 на 50

В нито една връзка или брак разделението на задълженията, финансите и отговорностите не е напълно равно. В хармоничните отношения партньорите се научават да правят компромиси и да отстъпват. Това е ключът към щастието. Пресмятането и претеглянето дали не се е прецакал прави партньора ви наистина токсичен за вас. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Деди

преди 4 години

....Притиска ви да му дадете паролата за телефона си...Разбира се, че паролата никога не трябва да се взима от жената насила. Просто дебнеш търпеливо, с инстинкт на диво животно, рано или късно научаваш паролата. Следва тарашене и мониторинг на сърфирането, изискване на обяснения, насетне има четири варианта с подварианти: 1. скандал (с тупа-лупа, или само тупа, или само лупа); 2. развод; 2. Подобряване на сексуалния живот в семейството; 4. Комбинация от 1 до 3.

15

Анонимен

преди 4 години

Искате щастлив брак? Не слушайте тези съвети!От същия сайт :)

14

Вариантът у нас

преди 4 години

Това е стар виц още от соца.Цял ден са били заедно момиче и спортист. Вечерта той я е поканил на гости в квартирата си, иска секс, но тя не ще. Тогава той я пита:- В "Кореком" водих ли те?- Да.- *** "ЛуХ" купих ли ти?- Да.- Дезодорант "РеХона" купих ли ти?- Да.- На ресторант водих ли те?- Да.- Кюфтета яде ли?- Да.- "МетаХа" пи ли?- Да.- После на таХи возих ли те?- Да.- Е, щом всичко е "да", сега избирай - или сеХ или боХ!

fallback