16

Деди

преди 4 години

....Притиска ви да му дадете паролата за телефона си...Разбира се, че паролата никога не трябва да се взима от жената насила. Просто дебнеш търпеливо, с инстинкт на диво животно, рано или късно научаваш паролата. Следва тарашене и мониторинг на сърфирането, изискване на обяснения, насетне има четири варианта с подварианти: 1. скандал (с тупа-лупа, или само тупа, или само лупа); 2. развод; 2. Подобряване на сексуалния живот в семейството; 4. Комбинация от 1 до 3.

15

Анонимен

преди 4 години

Искате щастлив брак? Не слушайте тези съвети!От същия сайт :)

14

Вариантът у нас

преди 4 години

Това е стар виц още от соца.Цял ден са били заедно момиче и спортист. Вечерта той я е поканил на гости в квартирата си, иска секс, но тя не ще. Тогава той я пита:- В "Кореком" водих ли те?- Да.- *** "ЛуХ" купих ли ти?- Да.- Дезодорант "РеХона" купих ли ти?- Да.- На ресторант водих ли те?- Да.- Кюфтета яде ли?- Да.- "МетаХа" пи ли?- Да.- После на таХи возих ли те?- Да.- Е, щом всичко е "да", сега избирай - или сеХ или боХ!

13

Анонимен

преди 4 години

когато за всичко слуша майка си баща си и брат си,а те са ненормални,а братът е разведен от 20 години.

12

Задачата на майката

преди 4 години

На девойчето, още докато е подрастваща тийънейджърка, трябва да се обясни какво не бива да прави, когато започне да излиза с момчета. Да й се обясни, че с някои свои постъпки, може да го нарани или да го ощети несправедливо.Съвсем младото, неопитно момиче все още не разбира много неща, хвърчи в облаците и си мисли, че е в реда на нещата да я обожават и ухажват, а тя да излезе няколко пъти с някого, да получи подаръци и после да се оттегли, защото от самото начало е ясно, че той не й харесва.

11

Той би трябвало

преди 4 години

да прекрати отношенията си с вас, ако се убеди, че вие се отнасяте сериозно към тази връзка и имате очаквания за по-нататъшен развой, а за него това е само едно неангажиращо познанство. Звучи невероятно, но не са малко мъжете и младите момчета, които имат доблестта да постъпят така дори и в случаите, при които момичето много им харесва.Жените и особено младите момичета като че ли са по-склонни да излизат с човек, който е искрено влюбен в тях, а те си знаят, че няма да се обвържат с него.

10

Анонимен

преди 4 години

Има жена - има проблем, няма жена - няма проблем. Или може и така: Имаш сериозна връзка с жена - имаш проблем, нямаш сериозна връзка с жена - нямаш проблем. Затова има почти само несериозни връзки и често задаван въпрос е:Къде били свестните мъже? В отпуск са или не се занимават повече като гледат за каква помия става въпрос.

9

Друг вариант

преди 4 години

Вие все още учите.Той ви е поканил на среща, влизате в кафене, а когато носят сметката той се разсейва и чака вие да платите, макар че неговата консумация е тройно по-скъпа от онова, което сте си поръчала вие.Ако има следващи срещи, един от първите въпроси, които ви задава на всяка една от тях е "Колко пари имаш?" При това, той не е от бедно семейство, никога не е мизерствал, неговите родители също му дават джобни.Макар и рядко, това се случва и когато работещ мъж излиза със студентка.

8

До Анонимен 3

преди 4 години

Така си я научил, пич.Трябваше още в началото на връзката да поговорите кой какви финансови ресурси може да вложи и какъв стандарт иска да поддържате. Ако момичето има претенции да бъде на издръжката на мъжа - това е нейно право, всеки може да има мечти и представи за живота си. Но ти пък си в правото си да приемеш или да не приемеш това, което тя иска.Ако нещата се изяснят още в самото начало, няма да има място за сръдни.Щом някой от двамата прецени, че не го устройва, няма да почвате връзка

7

Анонимен

преди 4 години

Ако тя сама не ми даде паролата за телефона си, еми може да се смята за бивша. Както и аз ако постъпя така. Ако се налага да и казвам, че не ми харесват някои от отношенията и с определени хора, значи вече е под заплаха да бъде бивша. В живота нищо не е 50 на 50. Винаги някой е по - добър в нещо, а другия в друго. Всеки прави това, в което е по - добър с подкрепата на другия.

6

Анонимен

преди 4 години

Браво Шиби!Имаш много яки познати!

5

От студентско време

преди 4 години

помня двойка, която се ожени, защото момичето забременя.Неговата и нейната майка са настоявали за този брак, а момчето всячески се опитвало да се измъкне.Когато все пак насрочиха сватбата, момичето се оплакваше на приятелки, че той капризно и скандалджийски и повтарял "Ще правя каквото си ща, ще излизам с когото и с която си искам, женя се за теб само защото нашите искат това внуче!" На нея й беше обидно, но нямаше избор.Още са заедно, не знам щастливи ли са и дали онзи наистина си вее байрака

4

Познавам едни,

преди 4 години

при които е било поставено едно от тези условия.Още в първите години след промените съпругът - тогава около 30-годишен, напуснал работа и поискал от тъста си да финансира началото на бизнеса му - наел заведение,оборудвали го, той се писал управител, пенсионираният му баща поел функциите на барман, а на жена си поставил условие - да напусне работа, за да мие чашите. Фирмата регистрирал на свое име.Жена му отказала, тя има хубава професия.Развели се след няколко години.Зетят и свекърът фалирали

3

Анонимен

преди 4 години

Една семейна двойка е правила впечатление тук в квартала през първите години на брака си с това, че когато двамата заедно пазарували в супермаркета, винаги на касата си поделяли сметката наполовина. Това е било някъде около 1982-9183 г.След няколко години тези хора осиновили дете, защото се оказало, че не могат да имат свое.До днес са заедно и са стабилно семейство. Не знам дали продължават да си делят разходите по равно, защото в супера виждам да пазарува ту единият, ту другият.

2

Пламен

преди 4 години

Добър анализ, но смятам, че можеш повече, усещам някаква меланхолия и срив на духа.,.

1

Пламен

преди 4 години

Добър анализ, но смятам, че можеш повече, усещам някаква меланхолия и срив на духа.,.