Снимка: istock
fallback

Когато сте били с някого в продължение на няколко години, може да бъде наистина разочароващо и болезнено да забележите, че любовта помежду ви е изчезнала. Чувствата, които са ви събрали някога, са се изпарили. На тяхно място са се появили други, за съжаление пагубни за дългата ви връзка, която е пред своя край.

Ако сте все още заедно заради доброто старо време или защото все още се залъгвате, че се обичате, вижте признаците, които показват, че дългата ви връзка е изчерпана.

Единият от вас обмисля да опита с други партньори или вече го е правил

Не е нужно аферите да са сексуални. Емоционалната изневяра е не по-малко показателна за желанието за бягство от настоящата връзка. Обикновено партньори, които се чувстват изтощени във връзката си, още повече ако тя е дългогодишна и безперспективна, изпитват подобни мисли и желания.

Често подобни афери, били те физически или емоционални, не издържат дълго във времето. Те просто показват, че вече не обичате настоящия си партньор и това е достатъчно.

Вече не сте мили един с друг

Започнали сте да се обиждате, да се карате по-често, да си разменяте язвителни думи, от които другият е силно наранен. Това е така не само защото не се обичате вече, а и защото сте имали твърде много време да научите слабите места на другия и да удряте там, където най-много боли. А най-лошото е, че го правите без да съжалявате след това. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

отдъжнавятър

преди 5 години

Пъ и да ви разгледам по-отблизо подробностите, ъф

12

отдъжнавятър

преди 5 години

Слава богу, че шавливите си личат от далече. Изпотребвала ми е петминутната ви любов, колко да не заспа.

11

Дядо Коледа

преди 5 години

Аз понасям моята жена все по-трудно. Обидите и лошото отношение между нас все повече се засилиха с времето и на моменти чувсвам, че ако не беше детето щях одавна да съм и бил дузпата особено след някои нейни реплики и закани.

fallback