13

отдъжнавятър

преди 5 години

Пъ и да ви разгледам по-отблизо подробностите, ъф

12

отдъжнавятър

преди 5 години

Слава богу, че шавливите си личат от далече. Изпотребвала ми е петминутната ви любов, колко да не заспа.

11

Дядо Коледа

преди 5 години

Аз понасям моята жена все по-трудно. Обидите и лошото отношение между нас все повече се засилиха с времето и на моменти чувсвам, че ако не беше детето щях одавна да съм и бил дузпата особено след някои нейни реплики и закани.

10

...

преди 5 години

Значи, да го кажем така: Секса само с един човек омръзва дори след 1 години при най-най-търпеливите! А след 10г връзка или брак си знаете и кътните зъби! И ново няма! Ако не направите и двамата мноого компромиси то по-добре се разведете/разделете, щото инак ше сте нещастни и майната му на децата, както чета тука разни "умници" съветват! Та такова е положението драги ми смехурковци! Секи сам избира за себе си и обикновено неговия избор не е толкова правилен както на негов приятел!

9

Анонимен

преди 5 години

Брат ми живее с една кикимора вече 4-та година пък аз любов не виждам.Имам и доста познати, които просто не разбирам какво ги свързва с половинките им.Не не е sex.Вечно се карат, разиграват драми и са си сърдити.Аз съм си сам като кукувица, но предпочитам така отколкото да съм с някоя ей така, защото трябва и постоянно да има караници за глупости.

8

Григор Мадин

преди 5 години

Как да е мила, като той иска да ходи с дебелата си жена някъде. А на нея и бие балтията пет минути преди среща.Но се разбират два дена, преди това. Освен да я гледа на снимка и да чува за нея, като легенда и епопея..! Щом се е докарал, дотук да си бере гайлето. Умения мъж намира решение, глупавия се сдобрява с цялата рода и тази на дебелата си жена за да докаже, пред себе си че е *** по бели ***, а на хората че е нещастно обвързан. Заради собствените си родители не заради самия себе си!

7

Анонимен

преди 5 години

80% от съжителствата са в така, седят заедно защото няма друго по добро на хоризонта

6

Божинката

преди 5 години

....... Дългогодишната връзка е като краткотрайната ........ Обаче е - дългогодишна !!! .... :) :) :)

5

Анонимен

преди 5 години

Когато има деца, вече не говорим за само за връзка, а и за отговорности - към децата, партньора, родителите ако щеш. Който изневерява неглижира отговорностите си като родител и бута стола на който седи.

4

до 4

преди 5 години

На глупав човек всичко му виновно - особено евро-атлантически ценности.Заслепености - нашенски.

3

Драган

преди 5 години

Евро атлантическите ценности направиха така, че хората да се разделят защото връзката е "изчерпана". Свободията в отношенията ни докараха до демографски срив и увълчени един срещу друг двойки ! Тя си мисли, че като отиде при друг, живота ще й е розов. Да, ама не !

2

РАТНЕМОК

преди 5 години

Тая статия е пълен въздух. То ако е така, сменяйте гаджето след първата година , максимум втората... И така докато свят светува...***! Във връзката не всичко е мляко и рози! Авторката май или е преписвала или много се е задълбочила нещо...

1

Анонимен

преди 5 години

Статията е точна.