Снимка: Reuters
fallback

Смята се, че мъжете гледат по-повърхностно на връзките. Ето защо те търсят лековати жени, с които по-скоро да си прекарват добре, отколкото да се впускат в дълготрайни обвързващи отношения.

Този подход в повечето случаи е само в началото или в случаите, в които мъжът не търси истинска връзка. Онова, което кара мъжете да се влюбят истински и дълбоко в една жена са качества, черти от характера, които принадлежат на силните, независими жени. Въпреки че се смята, че силните жени плашат мъжете, това не е съвсем така и далеч не се отнася за всички представители на силния пол.

Кои са четирите характеристики на женската същност, които най-силно привличат мъжете?

Организираност

Силните жени с привлекателно обаяние обикновено са добре организирани. Те познават добре целите си и умеят да ги преследват. Подреждат по такъв начин ежедневието и ангажиментите си, че всичко е с точно определено място в графика, без това да говори непременно за болестна педантичност.

Тази черта е привлекателна за мъжете, защото такива жени рядко изпадат в нервни кризи и безпомощност заради забравени ангажименти, просрочия, несправяне с някакви задачи. Интелигентните мъже знаят, че една силна жена може да си партнира с тях, за да доведат заедно живота си до по-високо ниво.

Интелект

Изследванията показват, че мъжете и жените са привлечени от хора, които възприемат като близки до себе си по интелект, хумор, поведение. Следователно средноинтелигентните и притежаващите по-висок коефициент на интелигентност инстинктивно търсят хора на тяхното или дори малко по-високо умствено ниво.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

куратор-подканвач

преди 5 години

Всъщност са две черти и две кръгчета !Не са четири черти.

15

Сандо

преди 5 години

Аааа и чертата дето разделя предника също заслужава внимание

14

Перко Изперков

преди 5 години

Мен най -много ме привлича чертата на жената която разделя задникаа и на две части!

fallback