16

куратор-подканвач

преди 5 години

Всъщност са две черти и две кръгчета !Не са четири черти.

15

Сандо

преди 5 години

Аааа и чертата дето разделя предника също заслужава внимание

14

Перко Изперков

преди 5 години

Мен най -много ме привлича чертата на жената която разделя задникаа и на две части!

13

Анонимен

преди 5 години

.. и защо някаква повърхностна стара мома се намесва в отношенията брак, семейство, приятелства връзка отношения.тя каква работа има в тези отношения и при тези хора!?

12

Радан Канин

преди 5 години

Работата, върху себе си е дълъг и търпелив процес. Когато се научиш на търпение към самия себе си. Ще изградиш трайни отношения с мъж и ще имаш цялото търпение за една майка в отглеждането и възпитанието на децата. Взимането на единни решения с мъжа без изпадане в тежки междуличностни отношения в решенията им. Така, че не този онзи в живота са ти виновни. Когато поемеш цялата вина се научаваш да бъдеш отговорен стабилен човек. Достоен за семейство. Без принцип човек е" топъл обяд без грам сол."

11

Радан Канин

преди 5 години

Верую, което да следва. Когато цял живот живееш от емоциите на други семейства се самозабравяш, че и твоето време е дошло и дори е минало. Подобни авторитетни хора с положение не могат да бъдат сравнявани с подобен род жени. И още по-малко да предявяват невиждани претенции към тях.Както се казва по народна му :"Оправи собствения си живот и тогава се вглеждаш в чуждия!" Тези хора жени, мъже семейства отношения, приятелства и прочие не са лъжица за твоята уста.И трябва да работиш, в/у себе си

10

Радан Канин

преди 5 години

За да не е омъжена тя има очевиден проблем с общуването при мъжете. Или намирането на общ език с хората по принцип. Не е стигнала онази част в общуването си с мъж за да я поиска, като своя исконна съпруга. Която да му роди, отгледа и възпита деца. Да направи семейство, изгради дом и да взима общи единни решения по отношение възпитанието и отглеждането на децата. Самите хора са авторитетни личности. Не разбирам,защо въобще биват сравнявани с жена,която не следва собственото си изградено верую.

9

Анонимен

преди 5 години

Вие представяте ли си някаква жалка жена старата мома. Предявява претенции към жена с положение и статут омъжена 25 години с големи деца. Тя е не жалка картинка, а плачевно. Изобщо не може да се сравняват подобен род жени. Това е нелепо.

8

Анонимен

преди 5 години

Ти докога ще си вреш влажния нос в чужди юргани. На 100 % си Стара мома. Къде се буташ при жените със статут омъжени.

7

Анонимен

преди 5 години

А тази на фотото е като *** във филм за западните щати.Извинявайте ако обидих някого.

6

Анонимен

преди 5 години

Тука под тая статия повечето коментари са на ментално обременена старица с претенции. Късно е бабо за коментари и мислене. трябваше навремето да говориш с човека и да мислиш... Не сега като испанска стара мома с претенции...

5

Анонимен

преди 5 години

Започват да искат жената, кога е обвързана..., ангажирана. До тогава от 300 кладенци вода въртели идиотии.Други кифли с цел и нарочно. След това жената като се обвърже започва хилядите истории.

4

Анонимен

преди 5 години

Нахални особенно, ако е ангажирана омъжена, обвързана и досаджда.Да е останал с нея сега е с друг. Късно души за романтика.

3

Анонимен

преди 5 години

Единствената черта у жената която привлича мъжа е чертата която разделя дупето на две.Вервайте ми.Много съм стар и много знам.И все още го правя.Не като преди,но го правя понякога.

2

Анонимен

преди 5 години

Ако настоява и прави път към нея по различни начини и поводи възможно е да се срещне с трупа и. Да не е ходил при други. Било какво било.

1

Анонимен

преди 5 години

Жените не обичат мъж за две нощи. Уж му било хубаво, но търси други. Повече няма да я има. Как сам си набива тъча.