Снимка: unsplash
fallback

Да откриеш своя човек не е лесно. Някои търсят цял живот. Понякога дори да сме открили точния човек, с времето пътищата се разминават или любовта угасва.

Каквото и да се случи, какъвто и опит да придобие една жена, тя винаги търси определени качества у мъжа, които я привличат.

Кои са качествата на „господин Идеален“? Какво привлича вниманието и открадва сърцето на една жена?

1. Химията

Някои са скептици по отношение на химията, но тази невидима магия е факт. Понякога толкова неусетно завладява сърцето, че човек не може да прецени трезво. Чувствате се енергизирани покрай някой мъж? Усещате пеперудите в корема си? Определено не ви е безразличен, макар на този етап да не сте сигурни какво точно се случва с вас. Просто е – това е химия.

2. Уязвимост

Трудно е да се обясни, защото жените търсят едновременно силен мъж, който обаче понякога да показва и своите слаби страни. Привлекателно е, когато един мъж допуска жената в емоционалния си свят, когато търси съвет, когато се чувства безсилен в дадена ситуация. Жените имат силен майчински инстинкт и желанието им да обгрижват, да закрилят и да помагат на партньора си ги кара да се привързват още по-силно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Пепи

преди 5 години

Голяма клонка в гащите и още по голяма дебитна / кредитна карта

8

GG

преди 5 години

Жените са ***! Намерят нещо, което не им изнася в един мъж, и веднага започват да се оглеждат за друго клонче. Сякаш те са перфектни хаха смях в залата. Та затова са ***

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

До Кифле с дипломаДа не си само Кифле с 2/3 дипломи

fallback