9

Пепи

преди 5 години

Голяма клонка в гащите и още по голяма дебитна / кредитна карта

8

GG

преди 5 години

Жените са ***! Намерят нещо, което не им изнася в един мъж, и веднага започват да се оглеждат за друго клонче. Сякаш те са перфектни хаха смях в залата. Та затова са ***

7

MaйMyнaтa

преди 5 години

До Кифле с дипломаДа не си само Кифле с 2/3 дипломи

6

х

преди 5 години

До ЛогикаИ това е единственото, което не може да иска от майка си. Нали за това говорим.

5

Логика

преди 5 години

Жената иска от един мъж всичко, а мъжът иска едно от всички жени !

4

Кифле с диплома

преди 5 години

1. Да си допаднете по характер, след като физически сте се харесали от пръв поглед.2. Свекървата и тъщата да са по-настрана, дори и да са възможно най-добродушните.3. Финансовата обезпеченост не е без значение, но в крайна сметка, пари се печелят.Сега хайде да си гледаме работата, за която взимаме заплати. Още коментари - по-късно довечера.:)

3

Таня

преди 5 години

Идеални хора няма ( нито жени нито мъже ). И в момента когато се осъзнае това ще стане по-лесно.

2

Daniboy

преди 5 години

Мъжете се осъзнавали по-късно хаха а жените? Никога?! Поредният феминистки бълвоч. Точно той толкова обърка жената, че горката е в тотален хаос до 25. Тя трябва да направи кариера, да докаже, че може и сама, и междувременно да стане майка. Така че, ако намериш някоя с всичкият си след 25 си голям късметлия. Жалко за днешната жена. Наистина.

1

Коментаров

преди 5 години

"Всяка жена има нужда да чувства, че има опора до себе си във всеки един момент и във всяко едно отношение. ""Всяка жена" "всеки един момент" "всяко едно отношение" на колко години е авторката? Колко сблъсъка е имала с реалния живот, реалните взаимоотношения..?