Снимка: Pixabay
fallback

Негова управляваща планета е Венера, но Луната също има влияние върху знака му.

Зодия Телец – спокоен, дипломатичен, може би малко алчен, който не харесва конфликтите. В любовна връзка срещне ли се с Рака, между тях се случва нещо необикновено (повече вижте тук), но с кои други зодии може да изживее страстна любов? 

Телец и Телец
 
Когато в една връзка се съберат двама Телци, те откриват удоволствие от секса, което никога не са имали възможност да преживеят, защото напълно разбират взаимната нужда от докосване и стимулиране на всички сетива. Знакът на Телец е най-чувственият знак в целия зодиак, но само, когато те не са твърде мързеливи, за да открият своята сексуалност.
 
Проблемът, с който могат да се срещнат, е възможността никой от тях да няма достатъчно инициатива. За щастие тяхната упоритост им помага да преодолеят малките пречки.
 
Телците са неспособни да се променят и понякога могат да имат проблеми с доверието. Ако някой от двамата партньори е имал разочароваща връзка, ще му бъде трудно да възстанови доверието.
 
Знакът на Телеца е земен знак, управляван от Венера. Конфликти между двама представители на тази зодия могат да възникнат, само ако ценностите им се разминават. И все пак, в повечето случаи, те ще си дадат достатъчно пространство един на друг, за да зададат индивидуален списък с приоритети и да намерят компромис.
 
Телец и Телец толкова си пасват в любовта, че се радват да имат половинка до себе си, с която могат да вършат неща, които им харесват без чувство за вина.

Останалите зодии, с които Телецът има страстна любов, вижте в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

добре сме

преди 5 години

разминаване нямам допирни с горепосочените зодии

8

менте религия

преди 5 години

Мен никой не ме интересува

7

интриганти

преди 5 години

до 4 а ти си зодия лъжец както и статията е лъжлива

fallback