9

добре сме

преди 5 години

разминаване нямам допирни с горепосочените зодии

8

менте религия

преди 5 години

Мен никой не ме интересува

7

интриганти

преди 5 години

до 4 а ти си зодия лъжец както и статията е лъжлива

6

:)

преди 5 години

Мен ме интересува мъж стрелец?

5

Анонимен

преди 5 години

Хора!Всички ще умрем един ден.Дори и столетниците.Единственият начин човешкият видда съществува е да се възпроизвеждаме.А единственият начин да се възпроизвеждаме етуй в онуй.Сега разбрахте ли?

4

Анонимен

преди 5 години

Бягайте делече от телци! Ако търсят вашето внимание, значи искат да ви използват за нещо. Интересува ги само успеха и парите и са готови да прегазят всеки, който им попречи да постигнат целите си. Ако не вярвате, кажете им някой път, че не можете да им помогнете за нещо и шанса да не ви се обадят повече е доста голям. Тотално нямат реалистична преценка за себе си и обичат хората около тях да ги подкрепят в тези им заблуждения. Големи интриганти и винаги правото е на тяхна страна!

3

Анонимен

преди 5 години

Мисля че всички тези приказки са нонсенс.Козата си сака пръч.Ако туй е в онуй, всичко е наред.

2

До 1:

преди 5 години

В случая става въпрос за страстна любов тоест за се-кс! Иначе най-добрият вариант за любов и брак за Телеца е Дева, както и обратното за Девата Телец! Освен това и двете зодии могат да изградят добър и дълготраен съюз с Козирога и Рака, както и със самите себе си тоест Телец с Телец и Дева с Дева! Има и няколко зодии, които са добър вариант само за Телеца или само за Девата!

1

?????????

преди 5 години

Нали в няколко статии на зодиакални теми тук препоръчват връзка между Телец и Козирог?А в горната статия не се казва нищо на тази тема.Да не би различните астролози да са на различни мнения? :))