Снимка: pixabay
fallback

В много отношения мъжете съзряват по-късно от жените. Много от представителите на силния пол са свободолюбиви и не се замислят за сериозността на връзката такава, каквато повечето жени я приемат.

Дори на пръв поглед един мъж да изглежда пораснал, мъжествен, отговорен и зрял, невинаги се оказва така, когато заживеете заедно.

Ако досега сте се съмнявали, че партньорът ви е недорасъл, вижте признаците, които издават именно момчешко поведение и отношение към семейния живот или съжителството на семейни начала.

1. Винаги трябва да разтребвате след него.

Ако се чувствате като негова майка, защото събирате мръсни чорапи, разхвърляни панталони и неизгладени ризи след гаджето си, той определено не е пораснал, за да разбира важността на този иначе на пръв поглед битов навик.

В тийнейджърските си години може да е разхвърлял стаята си, но вече е време да въведе ред не само в стаята си, но и в живота си.

2. Когато се заговори за деца в очите му се чете паника.

Зрелите мъже са готови за деца, още повече ако са влюбени до уши в половинките си. Недораслите момчета обаче се плашат от идеята за такава сериозна отговорност, каквато са децата.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 6 години

Недорасляк ама ако има пари ще спят пред вратата на изтривалката само и само да ги вземе.

14

Всичко е вярно, но

преди 6 години

е нужно допълнение:Когато става въпрос за личния му интерес,може да разговаря много,много сериозно!Така го е научила маминка.Ако обаче вие се опитате да проведете сериозен разговор с него, веднага ще си помисли, че сте хитруша, използвачка или банална еснафка, независимо от това дали му припомняте, че биологичното ви време тече, дали го подсещате, че разчитате на него да ви изпрати до дома, след като настоява да стоите на купон до късно или просто го молите да не ви тупа по д/пето пред хората

13

Анонимен

преди 6 години

Абе какви са тея сексистки и феминистки статии? Сексизма не знам дали е подсъден, но със сигурност не е признак на висок морал. Я се вземете в ръце, днеса! Нали сте демократична медия! Евроатлантическа! Как така допускате сексистките статии на тая долнопробна п а ч а? Да се научат вашите ДЖурналистки да уважават хората е крайно необходимо и критично важно за това дали ще бъдете уважавани като медия или ще бъдете използвани като перде след секс!

fallback