15

Анонимен

преди 6 години

Недорасляк ама ако има пари ще спят пред вратата на изтривалката само и само да ги вземе.

14

Всичко е вярно, но

преди 6 години

е нужно допълнение:Когато става въпрос за личния му интерес,може да разговаря много,много сериозно!Така го е научила маминка.Ако обаче вие се опитате да проведете сериозен разговор с него, веднага ще си помисли, че сте хитруша, използвачка или банална еснафка, независимо от това дали му припомняте, че биологичното ви време тече, дали го подсещате, че разчитате на него да ви изпрати до дома, след като настоява да стоите на купон до късно или просто го молите да не ви тупа по д/пето пред хората

13

Анонимен

преди 6 години

Абе какви са тея сексистки и феминистки статии? Сексизма не знам дали е подсъден, но със сигурност не е признак на висок морал. Я се вземете в ръце, днеса! Нали сте демократична медия! Евроатлантическа! Как така допускате сексистките статии на тая долнопробна п а ч а? Да се научат вашите ДЖурналистки да уважават хората е крайно необходимо и критично важно за това дали ще бъдете уважавани като медия или ще бъдете използвани като перде след секс!

12

Анонимен

преди 6 години

Ako мъж въобще умее да води разговор с жена, не монолог, а разговор със "за" и "против", с аргументи, е постижение само по себе си. Говорене тип лакардии го могат почти всички. И си се чувстват добре, в свои води.Умение за диалог е рядкост и е една от причините, поради които малцина мъже са годни за учители (не преподаватели).

11

Анонимен

преди 6 години

Мрънкането при жените = надуването и командаренето при мъжете.

10

Анонимен

преди 6 години

Защо трябва да минаваме винаги през постоянни наблюдения и критики?Защо винаги ние трябва да се доказваме? Мъжете сме по различни! Лошо ли е това? Всички мъже знаем какво е да търпиш непрестанни сцени и драми, абсолютно крайни смени на настроение, цикъли идващи с гръм и трясък, и абсолютно непостоянно мнение за нещата. Могат буквално да подлудят един даже кротък човек! Стига с едно и също! Трябва да е зрял, богат, красив, романтичен, но и малко лош, да е силен, да е добър баща.... още нещо??

9

Анонимен

преди 6 години

"избягвал сериозниет разговори" - тук просто не мога да се сдържа. Принципът при жените е да се опитват да започнат сериозен разговор, когато мъжът се занимава с нещо друго и изобщо не иска да води такъв разговор. Примерно, мъжът е запален фен на някакъв спорт и го гледа по телевизията с огромен интерес, но понеже жената не харесва и не гледа този спорт, смята, че е време за сериозен разговор. Мможе да е нещо друго, което приковава на 100% вниманието на мъжа, но жената иска сериозен разговор.

8

Мрънкало

преди 6 години

"Така е, брат! "

7

Анонимен

преди 6 години

Тези съвети сякаш са за 12-13 годишни деца.

6

Анонимен

преди 6 години

Значи ако жената е мрънкало, мъжът е недорасъл! Егати женската логика !

5

Анонимен

преди 6 години

Ако това, че обувките му са на една страна е признак на "неодраслост", но наличието на пари е признак на "зрялост", само да не ви се натресе, някой като чичо Чарли, че тогава ще се видите в паника.

4

Мъж

преди 6 години

За жените "недорасло мъжле" е всеки мъж, който не им играе по свирkaта. Като станат стари моми тези дето все попадат според тях на "недорасли мъжлета", все с това се оправдават и изобщо не осъзнават, че вината е само в тях самите. Всеки мъж се истински мъж, ако жената го заслужава. Това е правилото.

3

чичо Гошо

преди 6 години

Ако няма голяма пачка,не е дорасъл за п.....-това ми каза Наталия Ку...кина.

2

123

преди 6 години

Номер 3 ме разби, "ако само мрънкате, значи той е виновен". Само да ви кажа дами, че мрънкането е причина номер 1 мъжете да почнат да се отвръщават от жените си и да си търсят други. Номер 1.

1

Анонимен

преди 6 години

Има дами -разтребват ,има други -аз разтребвам след тях , има и трети -така разтребват ,че по -добре да не пипат нищо.