Снимка: pixabay
fallback

Да имаш приятел за секс звучи страхотно. Дори да не си обвързан, винаги имаш някого, на когото можеш да се обадиш, ако имаш нужда от ласки. Забавно е, неангажиращо е и е толкова лесно.

Тук е разковничето – лесно може да е, само ако спазвате някои правила. В противен случай много неща могат да се объркат и да изгубите приятеля си за секс.

Кои са основните правила при приятелството с интимни облаги, които да следвате за успешна неангажираща връзка? Ако изобщо този модел може да се определи като връзка.

Бъдете честни

Трябва да се разберете за всички правила предварително. В противен случай единият от партньорите може да разтълкува отношенията ви по свой начин, което да доведе в крайна сметка до излизане от модела на приятелството за секс. Важно е и двамата да сте наясно с правилата и какво очаквате от тази своя така наречена връзка.

Изразявайте сексуалните си желания

Приятелството за секс е различно от партньорската интимна връзка. Във връзката са намесени всички интимни аспекти на вътрешния свят на партньорите, което почти винаги усложнява отношенията. Докато при приятелите за секс централно място заема именно само и единствено сексът. Затова се възползвайте от ситуацията и говорете открито без скрупули за сексуалните си желания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Ани

преди 5 години

Имам "приятел за секс". Няма драми, няма дразги, няма удовлетворяващи подаръци, просто страхотен секс.

19

32

преди 6 години

До Иво АндоновИма има. Гледай филма Приятели за секс. Пише се така: No.Strings.Attached.2011. Много жени биха се съгласили на това, но много от мъжете не смеят да предложат поради срам. Дори и в женски форуми съм чел момиче да се хвали че има приятел само за секс и го цеди като лимон всеки път. И няма никаква проституция тук. Просто задоволяване на животинските страсти. Приятели за секс, тайно в дългосрочна връзка.

18

Иво Андонов

преди 6 години

Няма такова приятелство.Никоя уважаваща себе си жена не би се съгласила на това (не че не и се иска понякога).За жените неангажиращо е равно на проституция. Защо ли солидните подаръци не се възприемат така, на всеки както му е угодно. Иначе не вярвам да има мъж, който да не иска да има такава приятелка. За съжаление не стават така нещата.

fallback