20

Ани

преди 5 години

Имам "приятел за секс". Няма драми, няма дразги, няма удовлетворяващи подаръци, просто страхотен секс.

19

32

преди 6 години

До Иво АндоновИма има. Гледай филма Приятели за секс. Пише се така: No.Strings.Attached.2011. Много жени биха се съгласили на това, но много от мъжете не смеят да предложат поради срам. Дори и в женски форуми съм чел момиче да се хвали че има приятел само за секс и го цеди като лимон всеки път. И няма никаква проституция тук. Просто задоволяване на животинските страсти. Приятели за секс, тайно в дългосрочна връзка.

18

Иво Андонов

преди 6 години

Няма такова приятелство.Никоя уважаваща себе си жена не би се съгласила на това (не че не и се иска понякога).За жените неангажиращо е равно на проституция. Защо ли солидните подаръци не се възприемат така, на всеки както му е угодно. Иначе не вярвам да има мъж, който да не иска да има такава приятелка. За съжаление не стават така нещата.

17

Анонимен

преди 6 години

Играл съм в подобен филм,не е лошо! Кого ти се прииска нещо чуждо,само свирваш и отиваш да изтръскаш прането!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5 Най-дребни занаят съществува, защото има много, които не стават за нищо..

15

Анонимен

преди 6 години

Това го пробвахме с една колежка , бяхме в една квартира, и като се случи да сме по дискотеките и не ти се отвори парашута някой път се събирахме под един юрган. Но това беше едната година- на другата си намерихме различни квартири и работата отихна.

14

Анонимен

преди 6 години

Отношението към жената на Балканите е - как да кажа - по-специално. Каквото и да говорим средностатистическия бг-мъж по никакъв начин не смята жената за равнопоставена нему и най-вече в сексуално отношение. Известен е примерът за какъв минава мъж, който е имал много връзки и за каква смятат жена, която е имала много връзки. Жените са наясно с това и поради това няма как да има по нашите земи приятелство за секс. Не че не искат. Та така, това не ви е Голямата ябълка, господа!

13

Анонимен

преди 6 години

Kato gledam snimkata na tazi koqto e pisala statiqta iiii ..... qsno :-) :-) :-)

12

:-)

преди 6 години

Мише Лазарова, Май пак гладна кокошка просо сънува.

11

Анонимен

преди 6 години

Не си спомням да съм си лягал повече от един път с жена, с която не съм имал намерение да имам връзка. А ако съм сигурен, че връзка няма да има просто не повтарям. Връзката не е само да ходим заедно на кафе и да се държим за ръка пред хората. Това е чувство - дълбоко и искрено. Дори да е базирано само на сексуална основа има и дълбоки емоции.

10

Анонимен

преди 6 години

Такива отношения няма. Мъжа си ляга веднъжк най много 2 пъти с жена, която е приемлива за секс, но неприемлива за каквото и да е било друго. Няма значение колко е красива. Тя спасява положението. Би могло да има по - продължителни сексуални отношения ако мъжа е влюбен, а тя го смята за под нивото си. Но и това няма да продължи дълго. Колкото и да е влюбен един мъж, няма да се занимава с една жена, която не го смята за достоен. За него тя ще е развратна и си губи стойността като обект на любов.

9

Кико

преди 6 години

Михaeла, мислех да Ви нагрубя с коментар, най-вече заради сквернословията, които пишете - подстрекаващи към разврат и упадък Българите. Обаче като знам как изглеждате от видеата с вас във ютуб и ми стана жал! Хайде, със здраве!

8

Анонимен

преди 6 години

Няма приятели за секс. Един мъж или желае една жена да е постоянно с него или иска да мине по реда си и да си търси нещо, което го привлича повече. Ако тя винаги е навита той я смята за ***. 1, най - много 2 пъти и това е без връзка.

7

Анонимен

преди 6 години

*** заглавия? Нисък коефициент на интелигентност.

6

Анонимен

преди 6 години

Тук сайт за самопредлагане ли е , ай стегни се малко !

5

Дискретен

преди 6 години

Чудесно ако имаше нещо вярно. Хем приятели, хем любовници?!?.Двете неща за съжаление не вървят заедно. Всички мъже,поне нормалните биха се СПРИЯТЕЛИЛИ на секундата..... И авторът на статията е жена. ????? Къде са приятелките????Веднага си оставям телефона за такова дружба. Дори всичко ми е наред и външно и вътрешно дори и финансово. Мартин 0893915593. Да видим какво ще стане?!?

4

Анонимен

преди 6 години

Ако имаше такова животно , нямаше да съществува най древният занаят на света!

3

Търся

преди 6 години

Търся приятелка за секс!Да е до 40г. Слаба и хубава!И да е перверзничка....

2

Имаше такава двойка

преди 6 години

Момичето е моя близка приятелка. Той упорито я ухажваше. Когато стигнаха до интимности, след първоначалната еуфория той решил да съобщи как точно вижда отношенията им - партньорство за секс, защото и той, и тя са все още много млади и още учат. Родителите им да не знаят, че имат връзка. Но понякога да ходят на купон, на Витоша, на кино. Не знам защо тя прие. За секс се виждаха като по часовник, за другите мероприятия - много рядко. Когато тя прецени, че това я обижда и се оттегли, той се обиди!

1

Анонимен

преди 6 години

Няма съмнение,щях да се учудя ако друг освен Михаелка беше преписал тази статия.