Снимка: pixabay
fallback

Има най-различни клишета по отношение на брака. Решите ли да се омъжвате, ще чуете всевъзможни съвети от своите близки и приятели. В някои е добре да се вслушате, но други трябва да приемате критично без прекалено доверие, защото могат да объркат представата ви за реалността.

Измежду всички абсурдни митове за брака се открояват 5, които са едни от най-неверните.

1. Нищо няма да се промени.

Когато хората чуят, че ще се бракувате бързат да ви успокоят, че нищо няма да се промени. Ако сте имали скрупули, че бракът ще съсипе искрата, страстта и всичко останало покрай бушуващата ви любов, с отдъхване си казвате: „какво пък, нищо няма да се промени“, сякаш за да се успокоите.

Е, истината е, че ще се промени. Животът се променя, особено в партньорство с някого, именно защото тече и поднася различни ситуации през времето. А различните ситуации предполагат различни реакции. Никога не знаете в каква светлина ще видите партньора си. Както може да ви накара да се влюбите още повече в него, така може и да ви разочарова с времето.

2. Винаги ще сте на една и съща страница.

Ако разглеждате съвместният живот като книга, която четете всеки ден, няма как да не сменяте страниците.

С течение на времето човек се променя, променят се възгледите му за живота с натрупване на опита и неминуемо двамата ще прехвърляте различни страници заедно. На някои от тях може и да се разминете. Нормално е да възникнат различия и конфликти в някои разбирания. Човек узрява индивидуално с времето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

FUCK OFF

преди 6 години

BLAGODARQ ZA POPRAVKATA.....

7

До оня същия

преди 6 години

Въпреки че не съм учителка по английски, ето къде дамата е забелязала грешка: OFF, а не OF. Та да, кофти ви е английският !

6

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 6 години

ДО УЧИТЕЛКА ПО ENИ КАК РАЗБРАХТЕ ГОСПОЖО ,ЧЕ АНГЛЙСКИЯ МИ Е КОФТИ......?

fallback