8

FUCK OFF

преди 6 години

BLAGODARQ ZA POPRAVKATA.....

7

До оня същия

преди 6 години

Въпреки че не съм учителка по английски, ето къде дамата е забелязала грешка: OFF, а не OF. Та да, кофти ви е английският !

6

ОНЯ СЪЩИЯ

преди 6 години

ДО УЧИТЕЛКА ПО ENИ КАК РАЗБРАХТЕ ГОСПОЖО ,ЧЕ АНГЛЙСКИЯ МИ Е КОФТИ......?

5

Анонимен

преди 6 години

Бракът не си струва драмите за един мъж, ако оцелее стоически и прескочи 50% статистическа за ЕС вероятност за развод и загуба на имущество и време, го очаква да се подчинява треперейки постоянно че не се справя достатъчно добре и че жената му изневерява докато самия той бъде употребен за емоционален тампон/слушател/ както и телесните течности богати на минерали необходими за работата на мозъка изхвърляни от организма напразно при секса. А пра-внуците ще получат 1/16 от неговото ДНК.

4

Учителка по EN

преди 6 години

До *** OF: Bad English!

3

FUCK OF

преди 6 години

БРАКЪТ Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ КОИТО НИКОГА ....АМА НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ АКО БЯХА ПООТДЕЛНО....НЕЖЕНЕН/НЕОМЪЖЕНА

2

Финансите са важни

преди 6 години

за брака.Затова, следвайте народната мъдрост "Ремък с ремък се връзва, и връв с връв!" Ако обаче се случи единият е заможен и с потекло от заможно семейство, а другият е беден и е създаден от бедняци, изисква се да проявяват много разбиране един спрямо друг. По-бедният да не гледа на заможния като на плячка, заможният да не напомня постоянно и назидателно на бедняка, че го е измъкнал от калта.И още, разумно е да се женим, когато вече сме осигурени, но в България днес това е трудно постижимо.

1

Щем, не щем, бракът

преди 6 години

променя много неща.На някои това не им харесва. Жените се опитват да тушират това разочарование, като не само поддържат кокетен външен вид на госпожици, но и се държат като такива и зорко наблюдават дали околните ги възприемат като момичета.Не особено стабилните по отношение на морала мъже постъпват по друг начин. Решават, че трябва да си наваксат още ергенлък и при запознанство с момичета "забравят" да кажат, че са семейни. Започват паралелна връзка и често се стига до неприятни ситуации.