Снимка: Pixabay
fallback

Бракът не е един подпис, който сам по себе си да кара нещата да вървят по вода. Узаконявате връзката си и смятате, че в бъдеще всичко ще се случва по мед и масло.

Много бракове се провалят, защото партньорите не правят точна преценка един за друг. Така неусетно идва и разводът. Има редица обстоятелства и черти от характера и поведението на партньора, които трябва да се отчетат. В противен случай любовта, която ви е събрала, ще се изпари доста бързо.

Доста жени допускат грешки при избора на съпруг, които впоследствие провалят връзката, брака, а понякога и живота им.

Кои са най-често допусканите женски грешки в избора на партньор в живота?

1. Избират мъж, който е тотална противоположност, що се отнася до виждания за живота и бъдещето, надявайки се, че ще го накарат да промени мнението си.

2. Омъжват се за човек, който да им помогне да подредят живота си, да се почувстват емоционално стабилни, да ги излекува от зависимостите им – изобщо, да ги "поправи".

3. Допускат родителите, приятелите им, близките им да изберат съпруг вместо тях. Влияят се от мнението на околните и никога не съумяват сами да направят своя избор, защото се колебаят дали останалите ще приемат мъжа до тях.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

до 69

преди 6 години

Айде моля ти се... все едно вие не търсите жени с пари. И между другото дори в природата е така - женската търси най-силният мъжки, с когото да създаде семейство. Слабаците биват отритнати от глутницата и умират сами. Като не ставате за създаване на семейство сами се обричате на това положение. Апропо... децата само с любов не се гледат. Така че или сте мъже на място готови да си поемат мъжките задължения или умирате. Вие решавате.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69Я, какво сърдито корнишонче си бил ти! :)Хем с претенции на краставица!

65

Анонимен

преди 6 години

Всяка втора едно и също ...искала стабилност , искала истински мъж. Какво значи стабилност ? Да имам 2 милиона и С класа ? Аз ако ги имам ти за какво си ми ? Кварталната муухла Дето неможеш да правиш нищо - нито в леглото , нито извън него.

fallback