67

до 69

преди 6 години

Айде моля ти се... все едно вие не търсите жени с пари. И между другото дори в природата е така - женската търси най-силният мъжки, с когото да създаде семейство. Слабаците биват отритнати от глутницата и умират сами. Като не ставате за създаване на семейство сами се обричате на това положение. Апропо... децата само с любов не се гледат. Така че или сте мъже на място готови да си поемат мъжките задължения или умирате. Вие решавате.

66

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 69Я, какво сърдито корнишонче си бил ти! :)Хем с претенции на краставица!

65

Анонимен

преди 6 години

Всяка втора едно и също ...искала стабилност , искала истински мъж. Какво значи стабилност ? Да имам 2 милиона и С класа ? Аз ако ги имам ти за какво си ми ? Кварталната муухла Дето неможеш да правиш нищо - нито в леглото , нито извън него.

64

Анонимен

преди 6 години

Само да не изневерява. Всичко друго е простено.

63

Гуца Контопишева

преди 6 години

До корнишончеАу, колко си задръстен!Това, което наричаш кит, е всъщност жена и половина! И понеже са много неориентираните като теб, тази жена и половина ще е така загоряла за любов, че ще ти вземе акъла в тъмното, където всички котки са черни!Ама кой да ти каже, кооооой?:)))))))))

62

корнишонче

преди 6 години

Сега може да ви е забавно, но от толкова избиране и умуване, като ударите 30-така, никой мъж няма да ви иска с навъртян километраж, чиято цифра старателно криете и 50 кила сланина отгоре, вероятно и натрупани емоционални проблеми. и не търся секс изобщо, но и не търся да живея с кит.

61

ново

преди 6 години

Краставица с изисквания.

60

До 753568

преди 6 години

Жената като има визия и тяло ще се занимава с тебе заради единия секс?! Бай *** си въобразява, че той като мисли само за ceкc и жените също само това им е в главата. Минко, 47 годишен, ерген е събирателния образ на българските мъже.

59

О хайде

преди 6 години

Стига глупости. Ужасно е вярно, че мъжете са несигурни и че много хора завиждат дори на такива чисти чувства. И моята дългогодишна връзка донякъде се разруши заради това, а аз продължавам да го обичам и исках да имам семейство с него. Това, че той се поддаде, разбира се беше моето разочарование. Когато сме си давали всичко, а вие ей такива неща ни сервирате, тогава започваме да се замисляме дали на цялата идиотщина поне една яхта да не забършем следващия път...

58

753568

преди 6 години

90% от жените искат да бъдат с 10% от мъжете които отговарят на всички техни нереалистични условия и очаквания. Това няма как да стане така че се задоволявайте с каквото има иначе ще се задоволявате с някоя краставица. От жената искам да има тяло и визия и да се поддържа приемлива без прекалени крайности и да не ми говори и натяква за каквото и да е било, което не ме интересува в даденият момент, особено ако е свързано с неразумни разходи, каквито са 99% от разходите.

57

Милена

преди 6 години

Бракът е общ път!!! Няма брак, в който всичко да е беоэблачно!!! Конфликтите и караниците винаги съпътствуват един семеен живот!!! Но по-важното от това е как двойката решава теэи конфликти и оставя ли негативните чувства да се отраэят на отношенията им!!! Эащото натрупаното напрежение и нераэбирателства ЧЕСТО водят до едно - раэвод!!!

56

~

преди 6 години

Ако погледнем на нещата какъв риск носи мъжа ("него също го било страх...") от изоставяне и какъв жената, дори и да не се стигне до бременност. Щяла била да му се носи славата. И жената също започва да си носи "славата". Ама той бил искал да изпробва и още котенца - *** го обяснявай на сестра си, ако я нямаш. Ето така измислиха еманципацията.

55

Анонимен

преди 6 години

Накрая ще участвама в държавна лптария за правото да имаме дете. Канада Норвегия вървят натам.

54

.

преди 6 години

Гагагага, не знам какво ви се върти в кухината под косата, ама жените не са достатъчно еманципирани и това си има своите, ако не не социални, то биологични и психологични причини, та мъжете да се разглезят, да забравят функциите си и да се затъжат за някакви патриархални предимства, всяка жена поставена на дадена позиция е сложена там от един влиятелен мъж, до всяка щастлива жена ( не успяла, защото успеха невинаги е щастие) има един мъж.

53

Анонимен

преди 6 години

Не само турчинът го е забелязал.Не много отдавна имаше интервю със студенти, българи от Бесарабия, дошли тук да учат. Едното момиче, като говореше за приликите и различията между България и нейната родина, подчерта, че у тях момчето трябва дълго да ухажва девойката, преди тя да се съгласи да излезе с него на първа среща.Била изумена от това, че в България момчето няма да те потърси повече, ако те е поканил веднъж да излезете и ти си отказала, а също и от това, че още на първата среща иска секс

52

Най-адекватни неща

преди 6 години

тук е написал турчинът. Преценките му са правилни.Ние, българите, пропускаме или се правим, че не забелязваме нещо, което е очевадно. Говорим срещу еманципацията, която е неизбежна в наше време и не зависи само от кефа на жените, условията я налагат. Но паралелно с това, българският мъж се разглезва, живеейки сред еманципирани жени.Тяхната еманципация удобно го освобождава от мъжките му задължения, но той иска да запази и привилегиите си от времето на патриархалното общество.

51

@ 54

преди 6 години

Не си разбрал иронията ми. За това, че турците са запазили ъстоите си няма две мнения, те са достоверно описани от МакГахан и Гладстоун в "Писма от ада" и "Уроци по клане" съответно, както и от Мигел де Сервантес, сам затворник на тия убави хора с устои !

50

@ Неа

преди 6 години

Нищо. Ценностната система е индивидуална, не се генерализира. А глупости дрънкате ти и везира.

49

До @47

преди 6 години

Коя европейска цивилизация визираш, тая дето като се плющиш за здрасти не знаеш мъж или жена е.Турците все още запазват устоите на семейството. А статията е повтаряща се и неясна като цяло, изброени там някви неща, в едно от най-важните и сложни неща на тоя свят - брака. Това е стожерът на психическото здраве, караниците просто разтоварват напрежението

48

Неа

преди 6 години

Глупости ! Какво общо има ценностната система със стереотипа на поведение ?