Снимка: Pixabay
fallback

Честността, комуникацията и искреността са важни за връзката. Те помагат на партньорите да изградят и заздравят отношенията си.

Има някои тайни обаче, които определено не е добре да споделяте на партньора си. Ето кои са те и защо:

Бройката ви

Споделянето на прекалено много информация за предишния ви опит може да създаде погрешно впечатление у настоящия ви партньор. Той може да изпита гняв, срам, смущение, неприязън и куп негативни емоции, когато узнае бройката ви. Може да последват непредвидени обстоятелства, които да развалят иначе добрите ви отношения.

Фантазии, включващи други хора

Можете да споделите тази малка мръсна тайна на партньора си, само ако той е със същата нагласа като вашата. Ако той няма нищо против да правите секс с повече хора едновременно, споделете му. Също така, ако той е съгласен да имате отворена връзка и да сте интимни с други партньори, тогава споделената полигамия също е приемлива. Във всички останали случаи ще направите грешка, ако споделите. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Жените държат на партньор, който не изневерява. Изменя ли бива оставен. Ако искаш да оскърбиш една жена да я нараниш правиш това. Това за една жена е страшен удар. На някои жени не им минава, никога!!!

12

Анонимен

преди 6 години

"Неудобни неща от миналото"Аха, тогава сте бил/а един/една, сега вече не сте "такъв/такава" - паток, който не си знае мярката и мр*с*ница..Като им го каже някой друг, тогава няма проблем.

11

Анонимен

преди 6 години

"Фантазии, включващи други хора" - ?!?!??!?!Много извратеняк се навъди! Ужас!Чудя се аз, защо толкова лесно се приемат клевети и лъжи за небивалици, а то, извратеняци под път и над път!Пфу!

fallback