Снимка: Reuters
fallback

Мнозина се чудят каква е тайната на щастливия брак. Често питайки нашите родители, семейства, които ни служат като добър пример, чуваме че в основата на стабилния брак е компромисът.

Дали само той е необходим в едни взаимоотношения, за да се развият във времето като успешни и да се запазят като такива?

Вижте какво споделят няколко мъже за тайната на щастливия брак.

Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора

"Когато спориш с партньора си, целта не е да спечелиш. Целта е да се намери решение на проблемите" – Г. В. 33 г.

Бъдете отговорни с парите

"Спестете пари за бъдещето, за да ви бъде по-лесно и спокойно. Имайте добра финансова дисциплина и обсъждайте с половинката как разумно да разпределяте бюджета си" – Н. И. 35 г.

Покажете внимание

"Прегръщайте се без секс. Целувайте я по шията, докато тя приготвя нещо за хапване. Правете ѝ по-често комплименти и ѝ подарявайте цветя не само с повод" – К. Л. 41 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Мигчао

преди 6 години

Жената прави скрити контраинтуитивни тестове-проверки, много от описаните съвети са пример как да се провалите на този тест. Но голяма част и не могат да се минат успешно, там е уловката. Жените са деца, които използват мъжа за емоционален тампон. Ако той го позволи вече не е мъж и губят интерес.

7

Тео

преди 6 години

Боже, колко мъка има на този свят, Боже! Бракът, ако е по любов е бурен само първите една-две години. След това нещата утихват. И не става дума нито за компромис, нито за пари, нито за цветя ами ... за елементарен баланс. Единия от двамата качи ли се на главата на другия, нещата се разпадат. Мъдростта се състои в това, да го разберем. Изненадите отвреме на време са само плюс.

6

Handel

преди 6 години

"Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора" Абсолютно правилно. Досега не съм чул жена да казва "Сбърках, извинявай". Най-много да каже "Така стана, но само защото ти не се сети/не направи/не отиде/не видя еди какво си". Което преведено на български означава "Знам, че ужасно сгафих, но да не съм луда да си го призная!!!

fallback