8

Мигчао

преди 6 години

Жената прави скрити контраинтуитивни тестове-проверки, много от описаните съвети са пример как да се провалите на този тест. Но голяма част и не могат да се минат успешно, там е уловката. Жените са деца, които използват мъжа за емоционален тампон. Ако той го позволи вече не е мъж и губят интерес.

7

Тео

преди 6 години

Боже, колко мъка има на този свят, Боже! Бракът, ако е по любов е бурен само първите една-две години. След това нещата утихват. И не става дума нито за компромис, нито за пари, нито за цветя ами ... за елементарен баланс. Единия от двамата качи ли се на главата на другия, нещата се разпадат. Мъдростта се състои в това, да го разберем. Изненадите отвреме на време са само плюс.

6

Handel

преди 6 години

"Спорете, но не се опитвайте на всяка цена да печелите спора" Абсолютно правилно. Досега не съм чул жена да казва "Сбърках, извинявай". Най-много да каже "Така стана, но само защото ти не се сети/не направи/не отиде/не видя еди какво си". Което преведено на български означава "Знам, че ужасно сгафих, но да не съм луда да си го призная!!!

5

Мигчао

преди 6 години

Никакви цветя и разумен бюджет. Това веднага ви смъква статуса в бета мъж и финансов осигурител. И ще избяга с учителя по тенис отнасяйки децата, половината имущество и издръжка. Това е оксиморон, жената е щастлива само когато мъжът страда, затова мърмори нон стоп и харчи на поразия.

4

Berba

преди 6 години

Щастливият браг е само новият гей-брак с много привилегии и социялни помощи

3

АНОНИМНА

преди 6 години

дядо мъди, не се чуди защо нямало раждаемост - вече няма толкова *** жени да раждат и да въртят дома, а вие да си разигравате коня!!!!!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Статията е писана от жена, не от мъж..

1

Дедо Мъди

преди 6 години

Статията е писана от някоя жертва на неолибералната икономика!Щастливия жених , трябва освен жена да има две любовници и дежурна комшийка.И да си харчи парите докато е млад защото на дъртини не е същото!