Снимка: Reuters
fallback

Откакто стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл ще се оженят през пролетта, не можем да спрем да се радваме на тяхното влюбено сияние. Очарованието, което излъчват като двойка е повече от романтично.

Във видеото, в което двамата дават първото си официално интервю пред BBC като бъдещо семейство, личи романтичната любов, която ги свързва. Не могат да спрат да държат ръцете си с вплетени пръсти, нито да откъснат поглед един от друг.

За да сте щастливи в любовта като Хари и Меган, вижте какво можете да научите от тяхната връзка.

1. Приятелите ви могат да ви помогнат да откриете любовта.

Може да ви се струва старомодно да отидете на уредена от приятели среща, но кралската двойка не се срамува от това. Хари и Меган споделиха, че са се запознали на среща, подготвена от техни приятели, които ги запознали.

За разлика от романтиката в интернет и сайтовете за запознанства, при които няма общности от познати хора, които да ви дадат обратна връзка за човека, с когото се срещате, приятелите могат да са ви от огромна полза в преценката на човека.

Вземете пример от Хари и Меган и не се сърдете следващия път, когато някой ваш приятел се опитва да ви сватоса. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Американска курва

преди 6 години

По-скоро ни трябва само 1 урок и то е мъжът ти да е принц на най-богатата кралска фамилия.Пс:Тоя принц и много *** има толкова много млади красиви момичета ,а той намери тоя американски *** при това и дърта .Тая е Сара Фъргюсън номер 2 .Язък поне брат му Уилям улучи на жена.

6

11

преди 6 години

тез па кви са?

5

Дони

преди 6 години

Хари си знае работата.Ще си вземе изпитана и опитна мацка.Тя вече е опитала всичко и в любовта и брака.Изобщо е планирала всичко.Ще падне голям сеир и големи пари!

fallback